Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gelirlerini Artırıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun yaşanmaması, bu süreçte önemli olacak. Atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Her türlü sorunun üstesinden gelmeyi başarabilecek olmanız da önemli. İstediklerinize ulaşmakta sorun yaşamayacaksınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Sınırlara uygun hareket etmenin bu süreçte daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizin dar oluşu, bir şeyler paylaşmaya ihtiyaç duyduğunuzda sizi zorlayabilir. Büyükleriniz ya da tecrübesine güvendiğiniz kişilerden bu konuda destek isteyebilirsiniz. İyi niyetle, iyi hedeflerle gayret gösterdiğiniz her şeyin iyi bir karşılığı vardır.

24 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundakilereve kariyer konularında başarılı olabilecekleri bir gün vaat ediyor. Kararlılığınızı ve disiplininizi kullanarak hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Ancak, iletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve onlara destek olmak size iyi gelebilir. Sağlık açısından ise günlük egzersizlere zaman ayırmak size enerji verebilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, sana zıt karakterli bir kişiden hoşlanmaya başlayabilirsin. Maddi kaygıların, sosyal hayatını kısıtlamana neden oluyor. Sosyalleşmeyi seven bir Oğlak burcu olarak bu konuya bir çare bulmak isteyebilirsin ve ek gelir arayışları içerisine girebilirsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konular gündeminizde olabilir. Çevre, iş, eğitim gibi alanlarda seçimlerinizi dikkatli yapmanın, fayda gözetmenin sizin için kurtarıcı olduğu bir gündesiniz. Doğru kişilerle çalışmanın, fikir alışverişi yapmanın öneminin altını çiziyorsunuz. 

24 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı huzursuzluk hissedebilirsiniz. Maddi konularda kısmetler olabilir. Yetenekli olduğunuz işlere yönelmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili işler gündeme gelebilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili oğlaklar, özel hayatınız ve kariyer yaşamınız arasında denge kurmanız gerekiyor. İhmal ettiğiniz ne varsa ileride problem olarak karşınıza çıkabilir. İlişkilerinizdeki problemleri çözmek istiyorsanız hayatınıza bir denge getirmeniz ve kendinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsız olabilir veya daha önceden aldığın kararlardan vazgeçme aşamasına gelebilirsin. Ancak girdiğin yolda sağlam bir şekilde ilerlemen gerekecek. Bugün fiziksel aktiviteleri arttırarak kötü düşüncelerden uzak durabilirsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün önemli rüyalar veya sezgiler deneyimleyebilirsiniz. Boş zaman, hayal gücü veya dinlenme ihtiyacınızı göz ardı ediyorsanız, bu size duygusal sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatıyor! Geçmişi anlamlı bir şekilde bırakmak, her ne kadar bir süreç olsa da güçlü bir anlam taşıyabilir, bu nedenle hiçbir şeyi aceleye getirmemek en iyisidir. Sezgilerinizin artık sizin için güçlü mesajları var. Yaratıcı çabalarla ufkunuzu genişletmek veya basit zevklerin, romantizmin veya eğlencelerin tadını çıkarmak için mükemmel bir enerji de yanınızda. Bugün kişisel ilgi alanları veya romantizm için büyülü bir zaman sunuyor. İnsanlar size ve fikirlerinize çekilir, siz de kendinizi ifade etme konusunda kendinizi daha özgür hissedersiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili oğlaklar, özel hayatınız ve kariyer yaşamınız arasında denge kurmanız gerekiyor. İhmal ettiğiniz ne varsa ileride problem olarak karşınıza çıkabilir. İlişkilerinizdeki problemleri çözmek istiyorsanız hayatınıza bir denge getirmeniz ve kendinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; sağlık, hastane veya manevi konular ön plana çıkabilir. Ev, aile konularında ise emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç disiplininiz mükemmel. Planlarınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Bugün duygusal paylaşıma herkesten çok ihtiyacınız var. Düşüncelerinizi empoze edeceksiniz. Önemli aşamalardan geçtiğinizi yakınlarınıza anlatın.

24 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>