Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararlarına Dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz.

Sorunlara odaklanmalı ve daha kontrollü olmalısınız. Sınırları tamamen lehinize çevirme şansınız var. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözümlemeye çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirdiğiniz sürece her şey daha iyiye gidecek. Hata yapmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı projelerinizde başarılı olma şansınız yüksek olabilir. Sanatsal veya eğlenceli faaliyetlerde kendinizi ifade edebilir, keyifli sonuçlar elde edebilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmaya özen gösterin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde disiplinli ve kararlı bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Sabırlı ve mantıklı kararlar alarak hedeflerinize doğru ilerlemeye devam etmelisiniz. Eğer önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, acele etmeden tüm detayları gözden geçirip en doğru kararı vermeye çalışın. Ayrıca bugün, sağlık konularına da dikkat etmekte fayda var. Özellikle yorgunluk ve stresle başa çıkmak için dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yaşanan olayları doğru değerlendirmeden yorum yapabilir ve harekete geçebilirsin. Öğle yemeğinde besin değeri yüksek yiyecekler tüketmek performansını yerine getiriyor. Öğleden sonra verdiğin kararlar daha mantıklı kararlar olabilir. Geçmişte yaşadığın ilişkileri sorgularken eski sevgilinden aldığın bir mesaj afallamana neden olabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda dikkatli ve planlı hareket etmeniz gereken bir gün olabilir. Gelir ve harcamalarınızı gözden geçirip düzenlemek, finansal güvenliğinizi artırabilir. Aynı tasarrufu duygularınızda da yapmanız bazı yanlış anlaşılmaları ve hayal kırıklıklarını önleyebilir. 

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda aşkta ve ailevi alanda kendinizi daha olumlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Eğlenceye daha fazla zaman ayırmaya bakın.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumunuzu değiştirmeniz gereken olaylarda aksiyon almaktan çekinmeyin. Olayları daha esnek bir gözle görmeye ihtiyacınız olabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle baş başa kalabilirsiniz. Bugün dışarıyla olan temaslarınızı azaltıp kendinize yönelmeyi seçtiğinizde gündeminiz de önünüze düşenler de değişecektir. Fikirlerinizi değerlendirin, gerekli olan konuları araştırın.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün hayatınızın keyifli yönlerine odaklanmak ve sevdiklerinizle zaman geçirmek için harika bir gün. Günün enerjisi, sizi neşelendirici ve ruhunuzu besleyici etkileşimlere yönlendirecek. Aynı zamanda, günlük işleriniz ve sorumluluklarınıza da dikkat vermeniz gerekecek. Zihinsel olarak, organize olmanın ve hedeflerinize odaklanmanın faydasını göreceksiniz. Gün boyunca, hem eğlenceli hem de üretken olabilirsiniz. Bu denge, size hayatınızın her alanında başarı getirecek. Özellikle kendinize olan güveninizi artıracak ve hedeflerinize daha kararlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşler bugün yolunda ilerliyor sevgili oğlaklar.. Kendinizi maddi manevi güvende hissedeceğiniz bir gün.. İlişkiler alanında yeni ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. İş kurmak, yeni girişimler, önemli kişilerle görüşmek için uygun bir gün. Sorumluluklarınız artabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün neşeli ve atak olacaksınız. Aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili konularda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca Kalıcı ve uzun vadeli destekler sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı kontrol altına almanız gereken bir gün. Sevdiğinizin size ilgi göstermediğinden yakınabilirsiniz. Onun sizin hakkınızdaki olumsuz düşünceleri sizin eseriniz. Biraz dengeli davranırsanız her şey düzelecek. Mesleğinizle ilgili bir konuda karar verme aşamasında olabilirsiniz. Ancak, son kararınızı vermeden önce, çevrenizdeki bir dostunuzdan yardım istemeyi unutmayın. Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>