Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Beklentilerini Dile Getiriyosun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, belirsizliklere çok fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız. Tercihleriniz konusunda daha dengeli olmanız gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilecektir.

Nerede durmanız ya da durmamanız gereken noktaları belirlemekte zorlanmayacaksınız. Gücü elinizde bulundurma şansınız da bir hayli fazla. Enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar verebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan, kalbinizden geçenleri paylaşmak isteyebilirsiniz. Döktüklerinizi yalnız toplamaktan duyduğunuz endişeyi etkisiz hale getirmek için, aynı konuları tekrar tekrar taşımayı bırakmalısınız. Bugün sağlığınız, ruhsal durumunuz ve mutluluğunuz için yeni şeyler konuşma vaktinin geldiğini görebilirsiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcuna mensup olanlar için bugün,ve kariyer alanında önemli başarılar elde etme ve projeleri tamamlama fırsatı olabilir. Sabırlı ve disiplinli yaklaşımları sayesinde hedeflerine daha da yaklaşabilirler. Bugün, finansal konularda da dikkatli olmaları gerekebilir. İş hayatında yeni sorumluluklar almak veya mevcut sorunları çözümlemek için uygun bir zaman olabilir. Özel hayatta ise ilişkilerde sağlam temellere dayanma ve sevdiklerinizle vakit geçirme isteği artabilir. Alışveriş yaparken harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Umarım gününüz verimli geçer!

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu bir ilişkin varsa, ilişkine sirayet eden monotonluk gelgitler yaşamana neden olabilir. Beklentilerini bir avazda söylemek, ilişkinin canlanmasını sağlayacak. Evliliğinden veya ilişkisinden dert yanan, olumsuzlukları anlatıp çözüme yanaşmayan bir arkadaşına karşı net konuşmalar yapmak istiyorsun.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili bazı yenilikler kafanızı kurcalayabilir. Sektörünüzde ya da ortamınızla ilgili değişiklikler yapmak cazip geliyorken sizi bir şeylerin durdurduğunu düşünebilirsiniz. Minnet duygusunun abartılmaması, insan ilişkileri ve kişisel hayallerin ayrı tutulması gereken bir gündesiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi psikolojinizi ve sezgilerinizi ciddiye alabilirsiniz. Kimi zaman sizi izole eden durumlar da gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi toparlamaya çalışın.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı görmezden gelerek kendinizi olduğunuz gibi sevmeniz için çok uygun bir gün. İyi yönlerinizi kendinize hatırlatarak yapabilirlik çıtanızı daha da yükseltin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapıcı olmak ve kendine acımayı bir kenara bırakmak daha iyi olacak senin için. Bazı şeyleri çözüme kavuşturmak için daha farklı yollar deneyebilir ve daha güzel şeyler yapabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimi daha olumlu tutmalısın bugün.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün günlük işlerinizde daha kolay, daha rahat bir enerjinin tadını çıkarıyorsunuz. Değişiklikler yapmaya, onlarla birlikte ve onlar aracılığıyla büyümeye hazırlanıyorsunuz. İnsanlar sizi ikna edici ve güvenilir buluyor. Uzun vadede neyin işe yaradığına dair gerçek bir fikre sahip olursunuz ve hem finansal hem de kişisel olarak size fayda sağlar. En çok neye değer verdiğinizi veya size en çok neşe getiren şeyin ne olduğunu anlamak için harika bir zaman. İnsanları desteklemekten hoşlanırsınız ve bu da ödüllere yol açabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar yeniden ortaya çıkabilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan sağlıklı ve mantıklı düşünmelisiniz. Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bugünde, girişimci yapınız ön plana çıkacak.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; sağlık, hastane veya manevi konular ön plana çıkabilir. Aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün koşullarınızı zorlayacak ve yanınızda çalışan kişilerden tepki alacaksınız. Pratik yapınızı her alanda gösteriyorsunuz. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün sorunlardan uzak kalmaya çalışın.

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>