Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayrılık Kapıda! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal olarak kendinizi umutsuz hissedebilirsiniz. Hislerinizi açıkça ifade etmek için kendinize ve karşınızdaki kişiye biraz zaman tanımanız gerekiyor.

Odaklanmalı ve problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Enerjinizden doğru yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kurallara uyum sağlama ve kural koyma becerinizi kullanmanız gerekebilir. Sosyal alanlarda, insan ilişkilerinde ihtiyaç olarak gördüğünüz konular hakkında bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Resmi kurumların haricinde insanların bireysel olarak bir şeylere katılmasını sağlamak için çevrenize bırakacağınız notlar işinize yarayabilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edebilirsiniz. Sabırlı ve detaycı yaklaşımlarınız sayesinde hedeflerinize adım adım daha da yaklaşabilirsiniz. Ancak, fazla detaya boğulmadan büyük resmi görmeyi de ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Özel hayatınızda ise iletişimde dikkatli olmalı ve partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıkları daha sakin bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Ayrıca bugün maddi konularda da dikkatli ve tutumlu olmanız faydalı olacaktır.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Oğlak burcuysan, partnerinin senin yaşam standartlarına ve hayatına uyum sağlayamadığını düşünebilirsin. Akşam bir ayrılık konuşması gerçekleştirebilirsin. Ekonomik olarak ailenden bağımsız hareket etmek isteyeceksin. İlgi alanların doğrultunsaaramaya başlıyorsun.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde derinlemesine bir keşif ve iyileşme sürecindesiniz. Hem duygusal hem de işbirliği anlamında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz, samimi ilişkilere odaklanarak bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeniz mümkün olacaktır.  

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacağınız bir gündesiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda ailevi konular ve sevgi içeren her konuda kendinizi iyi hissedeceğiniz ve rahatlayacağınız güzel haberler alabilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerginliklere ve sıkıntılara karşı dikkatli olmalısın. Kendini fazla yormamalı ve olayları acele ettirmemelisin. Kendine, daha dikkatli düşünmek için zaman tanıman gerekebilir. Acele kararlar almaktan kaçınmalısın bugün.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, Oğlak burcu için oldukça önemli bir gün olabilir. Yeni kararlar almak, planlar yapmak ve hedeflere odaklanmak için uygun bir zaman olabilir. Disiplinli bir şekilde çalışarak projelerinizi ilerletebilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Kişisel ilişkilerde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişimde açık olmak ve duygularınızı paylaşmak önemli olacaktır. Empati yaparak karşınızdakini anlamaya çalışın ve ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba sarf edin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partneriniz, ortaklık ve ilişkilerinizden dolayı maddi kaynaklarınızla ilgili sürprizler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğini görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Beyinsel gücünüz yüksek.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 38' 07" R
Ay
Boğa
21° 10' 50" R
Merkür
Yengeç
29° 06' 25" R
Venüs
Yengeç
18° 07' 47"
Mars
Boğa
16° 41' 46"
Jüpiter
İkizler
08° 26' 15"
Satürn
Balık
19° 25' 26"
Uranüs
Boğa
25° 45' 59"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 32"
Chiron
Koç
23° 16' 23"
Lilith
Terazi
00° 17' 30"
True Node
Koç
11° 25' 24"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>