Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düzenlemeler Yapıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi umutsuz hissedebilirsiniz. Hislerinizi açıkça ifade etmek için kendinize ve karşınızdaki kişiye biraz zaman tanımanız gerekiyor.

Odaklanmalı ve problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Enerjinizden doğru yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular ve kişisel değerleriniz bugün odak noktanız olabilir. Gelirinizi artırmak veya harcamalarınızı gözden geçirmek için hangi alternatifler üzerinde duracağınızı araştırabilirsiniz. Kendi yeteneklerinize güvenin.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen zorluklarla başa çıkmak için sabırlı ve azimli olmanız gerekebilir. İş ya da sosyal ilişkilerinizde karşınıza çıkabilecek engellerle kararlılıkla mücadele etmeli ve soğukkanlılığınızı korumalısınız. Kendinizi ifade etme konusunda daha net olmaya çalışın ve gerektiğinde yardım istemekten çekinmeyin. Aşk hayatınızda ise duygularınızı net bir şekilde paylaşarak karşınızdakine olan hislerinizi ifade edebilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı konulara odaklayarak günü daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Umuyorum ki bugün sizin için güzel gelişmeler yaşanır.

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki gizli almış cevheri çıkartmak için farklı bir yapıya bürünmek isteyebilirsin. Hayat standartlarını arttırmak için planını değiştirmen gerektiğini düşüneceksin. Güne yeni kararlar ve hedefler ile başlıyorsun. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burucuysan düzenlediğin toplantı çalışanlarının bütün soru işaretlerini giderebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkileri bitirmek, işleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu kararı nasıl bir psikolojiyle verdiğinizi iyi belirlemelisiniz. Planladığınız, düşündüğünüz ve netlik kazandırdığınız bir durum değilse geçici dürtülerle kalıcı sorunlar oluşturmamaya dikkat edin.

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz ve başarınızın devamlılığı için zekanız ile bir çok problemin üstesinden gelebileceksiniz. Sizler için zihinsel bir dinlenme süreci olacak.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konular veile alakalı mevzular sana daha güzel çözümler getirebilir bugün. Beklenmedik gelişmeler ve kariyer fırsatları keyfinin yerine gelmesini sağlayacak. Daha rahat adımlar atabileceğin bir gün olacak bugün.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kariyerinize ve uzun vadeli hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün. Disiplinli ve pragmatik yaklaşımınız hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Sonraki adımlarınızı planlamak ve gerçekçi hedefler belirlemek için zaman ayırın. Sıkı çalışmanız için takdir alabilirsiniz, bu nedenle kararlı ve ısrarcı olun. Kişisel yaşamınızdave dinlenmeyi dengelediğinizden emin olun. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin ve gevşemenize yardımcı olacak aktivitelere katılın. Finansal açıdan bu, yatırımlarınızı gözden geçirmek ve gelecekteki fırsatları değerlendirmek için iyi bir gün.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşünen birisiniz. Ama olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, kendinizi savunmanız gereken bir noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partneriniz, ortaklık ve ilişkilerinizden dolayı seyahat edebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özellikle boyun-boğaz bölgesine dikkat. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gizemli davranışlarınız ve derin duygularınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İçsel enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle kendinizi denetlemek zorunda kalacaksınız. Her şeyi, detaylar üzerinde yapılandırıyor ve planlarınızı gizlemek istiyorsunuz.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 31" R
Ay
Boğa
20° 47' 45" R
Merkür
Yengeç
29° 03' 30" R
Venüs
Yengeç
18° 05' 44"
Mars
Boğa
16° 40' 34"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 54"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 55"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 34"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 19"
True Node
Koç
11° 25' 32"
Son Güncelleme : 02/07/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>