Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İç Sesine Kulak Veriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçebildiğiniz takdirde pek fazla sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Sınırlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bu da istediklerinize ulaşabileceğiniz anlamına gelmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla ilgili bazı şüphe ya da kırgınlıklarınız ağır basabilir. Kime güvendiğinizi ve bunun karşılığında aldığınız değeri düşündüğünüzde kendinizi bir seçim yapmak durumunda hissedebilirsiniz. Hislerinizi karşınızdaki kişiyle paylaşmayı ve bir daha böyle hissetmemenin yollarını bulmayı deneyin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için güzel bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge ve uyum ön planda olacak. Sevdiklerinizle daha iyi iletişim kurabilir ve çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz. Dikkat çekmek ve destek istemek için güzel bir gün olabilir. İş hayatında ise ortaklık veya işbirliği fırsatları ortaya çıkabilir. İş ilişkilerinizi güçlendirme ve yeni projelerde yer alma şansınız olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece başarı elde etme şansınız yüksek. Maddi konularda da şanslı etkiler söz konusu olabilir, ancak harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda fayda var. Genel olarak, dengeli, huzurlu ve başarılı bir gün sizi bekliyor olabilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişiler hakkında kulağına hoş olmayan haberler gelebilir. İnanıp inanmamak konusunda kararsız kalacaksın. İç sesine güvenmek istiyorsun. Yeteri kadar su tüketmemen başının ağrımasına yol açabilir. Su tüketimine dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerinin sana ayak uydurmamasından yakınabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeye bir sünger çekmelisiniz. Tarihsel olarak ne yaşandıysa geride kalmış olabilir. Ancak siz ilerleyen bir tarihin içinde yaşamaya devam ediyorsunuz; bunun bilincinde olun ve kendinizi takıntılardan, huzursuzluk hissinden ve buna neden olan konulardan arındırın.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. İşlerinize daha yenilikçi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinize değişiklikler olabilir. Düşünsel konular gündeminizi oluşturabilir. Emin olmadığınız konularda risk almayın. Parasal konularda destekler alabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sevdiklerinize karşı aşırı fedakar olup onları düşünürken bazen kendinizi düşünmeyi kaçırabiliyorsunuz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla paylaşımcı olmayı sevsen de bugün biraz kendi önceliklerine odaklanmayı öğrenmen gerekecek. Çevrendeki insanların seni kendi çıkarları için kullanmaması gerek. Bu konuda kendini koruyacak olan sensin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şimdi günlük yaşamınızdaki karmaşayı azaltmak için zaman ayırmanız gerekiyor. Bu durum ayrıca farkında olmadığınız ilgi alanlarınızı keşfetmenize de yardımcı olacaktır. Hayatınızın son zamanlarda ihmal ettiğiniz veya düzensiz olan alanları belirleyin ve bunları organize edin. Rutinlerinizi düzenlemek ve önceliklere odaklanmak için baskı hissedebilirsiniz. Pratikliğinizi ve güvenilirliğinizi artırın ve ertelemeyi azaltın. Başarmak istediğiniz her şeyi dengelemek zor olabilir. Nitekim, adım adım ilerlemek ve temel konulara odaklanmak sizi başarıya götürecektir. Moraliniz yüksek ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsunuz. Eski fikirleri, duyguları ve tutumları geride bırakmak için hazırsınız.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizden beklediğiniz güven duygusunun önemli olduğu bir gün. Sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, aranızda sorunlar çıkacaktır. Bugün ikili ilişkilerinizi gözden geçirerek, öfkelerinizin kaynağını bulabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ani iletişim sorunlarına dikkat. Sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Gününüz güzel geçsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimlerinizarkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.

8 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>