Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Enerji Dolusun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmamaya özen gösterin. Kıskançlık krizlerinin yaşanabileceği bir gündesiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor. Aksi halde, zorluklar gündeme gelebilir.

Mesleki olarak ön planda olmak isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki herkesin sizi takdir etmesini arzu edeceksiniz. Tavırlarınızın belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı detaylara dikkat etmelisiniz. Gelir ve gider arasındaki olumsuzlukların son bulmasıyla beraber daha dengeli olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralarda okuduğunuz gördüğünüz her bilgiyi uygulamak size fayda getirmeyebilir. Bu denemelerin netice vermemesi motivasyonunuzu kırdığında öfkeli ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bugün bir sosyal medya detoksu yapın ve zamanınızı kitap okuyarak, mümkünse gezerek, arkadaşlarınızla bir araya gelerek geçirin.

9 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. İletişiminizin ahenkli ve adil olması önemlidir. Karşınızdaki insanlara anlayış gösterip farklı fikirleri anlama çabası içinde olmalısınız. Eğer ilişkilerinizde uyum sağlayamazsanız, içsel bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bugün kararlarınızı verirken objektif olmaya çalışın. Kendinizi taleplerinizi karşılamak yerine başkalarının ihtiyaçlarına adayabilirsiniz. Ancak kendi isteklerinizi de göz ardı etmemeniz önemlidir. Dengeli bir şekilde hareket etmek size daha fazla memnuniyet sağlayacaktır. Günün sonunda kendinize zaman ayırarak rahatlamanız önemli olacaktır. Keyif aldığınız aktivitelere yönelerek stresinizi atabilir ve içsel dengeyi sağlayabilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjin oldukça yüksek olacak Sevgili Terazi burçları. Çalışanlardansan,hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve projelerini hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerine romantik bir sürpriz hazırlamak isteyebilirsin. Sağlık konularını ihmal etmemende fayda var.

9 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın gerçekleri bazen bir sağlık problemiyle bazen arkanızdan söylenen bir sözle önünüze gelebilir. Hangi durumda olursa olsun, bunları reddetmemeyi öğrenmelisiniz. Gündelik düzeniniz için nasıl bir plan yapmanız gerektiğini, ihtiyaç ve sorumluluk dengesiyle görebilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde yeni başlangıçlar olabilir. İş hayatınızda yoğunluğundan sıyrılıp kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak için program yapabilirsiniz. Kişisel imajınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda da yine konunun uzmanından ya da dostlarınızdan yardım alarak ilerleyebilirsiniz. Aşk konusunda kendinizi verimli bir şekilde gösterebileceksiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özgüvenin çok yüksek olacak. İnsanlarla ilişkine, konuşmana hatta yürüyüşüne bile yansıyacak bu durum. Bu güzel enerjiyi, bir süredir kafanda sıkıntı yaratan sorunlar için kullanabilir ve başarılı olabilirsin. O yüzden kendine güvenmeye devam!

9 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle öğrenmekten, paylaşmaktan ve bağlantı kurmaktan keyif alıyorsunuz. Hoşsohbetler, derin düşüncelere bir ara vermenizi sağlayabilir veya daha büyük ve daha iyi şeylere yol açabilir. Yine de bugün hayatınızdaki herhangi bir düzensizlik öne çıkabilir. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, zihinsel olarak biraz tazelenmeye ihtiyacınız olabilir. Güven eksikliği olabileceği veya yanlış bilgilendirilmiş olabileceğiniz için yabancılarla işbirliği kurmak zor olabilir. En iyi sonuçları elde etmek için geçici olarak geleneksel veya güvenilir yöntemlere başvurun. Hayatınıza ılımlı bir yaklaşım sizin yararınızadır ve kendinizi daha güvende ve tatmin olmuş hissetmenizi sağlayabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız. Kendinizi ispat etmelisiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. İletişime ise dikkat. Gününüz güzel geçsin.

9 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir davette yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Sağlık konusunda ihtiyatlı davranmanız gerekiyor. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

9 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 32" R
Ay
Koç
26° 07' 53" R
Merkür
Başak
18° 29' 15" R
Venüs
Terazi
26° 21' 19" R
Mars
Yengeç
08° 55' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 58"
Satürn
Balık
15° 07' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 23"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 45"
Lilith
Terazi
09° 09' 47"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>