Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Seyahat Planı Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha rahat hareket etme şansınız var. Duygularınızı ifade etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Önceliklerinizi belirleme konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bilinçli olmaya çalışın.

Mesleki olarak biraz daha aktif adımlar atmalısınız. Ufak tefek engellerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizin farkına varmalı ve neler başarabileceğinizi de görmelisiniz.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Ödemeler konusunda tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik açıdan daha güçlü olmak ve bunu kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz. Yaptığınız iş, ilgilendiğiniz alan doğrultusunda çevrenizde aynı paydada buluşabileceğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. Öne çıkmakla ilgili tereddütlerinizi aşmak için bunu bir fırsat olarak görün.

7 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerine daha fazla önem verebilirsin. Kendini başkalarının yerine koyarak, onların duygusal ihtiyaçlarına karşı daha hassas olabilir ve anlayışlı davranabilirsin. Denge ve adillik arayışın, seni ilişkilerinde olumlu sonuçlara götürebilir. Aynı zamanda yapıcı bir şekilde iletişim kurman, çözüm bulman gereken konularda sana yardımcı olabilir. Dengeli ve uyumlu bir gün geçirmen dileğiyle!

7 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz tatile çıkmamış bir Terazi burcuysan, arkadaşlarınla yurt dışı planları yapabilirsin. Bütçe planlaması yapmaya başlıyorsun. Ailenle ilgili meselelerde gereğinden fazla duygusal davrandığına kanaat getirebilirsin. Duygularını kontrol altına almak istiyorsun. Evli bir Terazi burcuysan, partnerinle bir davete katılabilirsin.

7 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan daha güçlü olmak ve bunu kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz. Yaptığınız iş, ilgilendiğiniz alan doğrultusunda çevrenizde aynı paydada buluşabileceğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. Öne çıkmakla ilgili tereddütlerinizi aşmak için bunu bir fırsat olarak görün.

7 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda bazı beklenmedik durumlar güvensizlik yaratabilir. Başkalarının etkisinde fazlasıyla kalabilirsiniz.

7 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eğitim alanında özellikle oldukça başarılı olabilirsiniz. Ailevi konularda kişisel isteklerinizden ziyade topluluk ile hareket edebilmeniz gerekmekte.

7 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini farklı konularda geliştirme şansı bulabilirsin. Her zamankinden farklı şeylerle ilgilenmek kendini geliştirmek için bir fırsat yaratabilir sana bugün. Ufkunu geliştirerek hayattan daha çok zevk alman kolaylaşabilir.

7 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, gün iş, mali ve pratik konulardaki sorunları çözmek için güçlü bir enerji barındırıyor. Bu alanlarda planlama, yapılandırma ve görme kalıpları artık çok doğal bir şekilde ortaya çıkıyor. Güne güzel bir canlılık ve tazelik hissi hakim ve bu enerjide rahatlamak ve nefes almaktan tamamen memnun olabilirsiniz. Kariyeriniz bugün iyi gitme eğilimindedir ancak özellikle para veya mülkiyet sorunları ortaya çıkarsa duygular inişli çıkışlı olabilir. Güvende olmak, ayakları yere basmak ve merkeze ulaşmak önemli bir öncelik olabilir.

7 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda şüpheli yönünüzü ortaya çıkaran davranış biçimini benimseyerek, partnerinizin üzülmesine neden olacaksınız. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeli, oluşan gerilimi yumuşatmalısınız.

7 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

7 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kararsız kalma sakın. Ruhun ve bedenin özgürlük istiyor. En önemlisi ise zihnen, bedenen ve ruhen özgür olmandır. Kimseye kendini bağımlı hissetme. Cesaretin olduğu yerde başarı vardır, bunu unutma. Sakın pes etme, yarattığını koru.

7 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısa süreli ilişkilere olan eğiliminiz, sizi uzun vadeli mutluluklardan alıkoyuyor. Sorumluluk almaya çalışın. İş yerinde bireysel düşünüp, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayabilir. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir yakınınızın rahatsızlandığını öğrenebilirsiniz. Gelip geçici bir rahatsızlık canınızı sıkmayın.

7 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>