Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Destek Oluyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, pozitif yaklaşımlar ortaya koyacak ve birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gereken bir gün. Daha aktif adımlar atabileceksiniz.

Mesleki açıdan daha sabırlı davranmanız gerekiyor. Dengeleri lehinize çevirmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Gereğinden hızlı davrandığınız takdirde her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın.

Maddiyata dayalı konuları gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermek isterken beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Sınırları zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hayatınız ve ailevi konularla ilgili geçmişten gelen engeller, mevcut durumunuzu etkileyebilir. Aile içindeki ilişkileri yeniden gözden geçirin ve kişisel ihtiyaçlarınıza dikkat edin. Kadın dayanışması sorunu çözebilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Terazi burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün ilişkilerinizde dengeli ve adil olmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi dengelemek ve anlayışlı olmak önem kazanacak. İş hayatında ise işbirliklerine açık olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade ederken nazik ve diplomatik bir tutum sergilemeye özen göstermelisiniz. Kişisel bakım ve estetikle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşın ailesiyle birtakım gerginlikler yaşayabilir. Arkadaşının yanında kalarak ona destek olmak isteyebilirsin. Ailesinde kronik hastalıkları olan Terazi burcuysan, güzel haberler alabilirsin. Sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu bir kez daha tecrübe etmiş olacaksın. Bu akşam uzun zamandır başlamak istediğin diziye başlıyorsun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel değişimler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızdan doğan sağlık sorunlarını çözmek adına iyi bir gündesiniz. Uzman bir diyetisyen ile ihtiyaçlarınıza göre hareket etmek daha faydalı olabilir. Kendinize dair daha iyi bir ifade geliştirebilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda güçlü kalmanız gerekebilir. Duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda çekiciliğinizin artması birden çok karşı cinsin sizinle ilgilenmesine ve kafa karışıklığına sebebiyet verebilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle ilgili konulara daha fazla ilgi göstereceksiniz. Yaşamsal sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmamalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği süreç için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmayın.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısı rahatlık ve işbirliği duygusu için güçlü bir zaman olacak. Arkadaşlar, bilginizi ve deneyiminizi genişletmek için bir fırsat kaynağı olabilir. İlişkilerinize karşı yeni bir yaklaşım geliştirebilirsiniz ve bu hem bağları güçlendirmek hem de kötü giden bir ilişkiyi sonlandırmak anlamına gelebilir. Çevrenizdekilerin inatçılığı veya başka sebeplerle engellenen planlarınız olabilir ancak ne kadar çok zorlarsanız o kadar fazla dirençle karşılaşma olasılığınızın yüksek olduğunu unutmayın. Bazı şeyleri akışına bırakmak çok daha kolay ve sorunsuz çözülmesini sağlayabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir sevgili teraziler. Anlaşmazlıklar, çatışmalar canınızı sıkabilir. Eski konuların açılması hoşunuza gitmese de konuları hallederek ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Problemleri geçiştirmeyin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları irdeleme şansını yakalayacaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, mantıksal yönünüz ağır basıyor. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>