Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygularınla Yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin sizi eleştirmesine müsaade etmeyeceksiniz. Değerleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Bazı saatler kendinizi gergin ve mutsuz hissedeceksiniz. Başarılı olma arzunuzun ve isteğinizin biraz olsun ortadan kalkma ihtimali var. Dengeleri lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elde edecek olduğunuz finansal gücü doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile konuları gündemde olabilir. Evde düzenleme yapmak, aile üyeleriyle vakit geçirmek ve geçmişle ilgili meseleleri çözmek için uygun bir gün olabilir. Duyguların, hırsların dengelenmesiyle aslında büyütülecek durumlar olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil olmaya çalışmalısınız. Karşı tarafın duygularını da önemseyip onların da fikirlerine yer vermeniz gerekebilir. İletişim konularında açık ve anlaşılabilir bir dil kullanmak sizi olumlu yönde destekleyecektir. Karar verirken duygularınızı da dinlemeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan Terazi burcuysan, çocuklarının yaz tatilini en iyi şekilde iyi şekilde değerlendirmesini istiyorsun. Çocukları için yeni hobi alanları araştırıyorsun. Partnerinden yeni ayrılan Terazi burcuysan, eski sevgiline karşı duygularının bitmediğini fark edebilirsin. Eski sevgilinle yeniden iletişim kuracaksın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kişisel imajınız ve dış görünüşünüz ön planda olabilir. Dikkat çekeceğiniz bir tarz oluşturabilir, yeni bir motivasyon kazanabilirsiniz. Hem ilişkilerinizde hem de yaşantınızda yeni kararlarla ilerlemek, mutlu olacağınız seçenekler üzerinde durmak yaşam kalitenizi arttıracaktır.     

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler ya da ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Evde ve aile içinde gündeme gelen konuları daha objektif bir şekilde ele almalısınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toparlamak, bitirmek ve yeni kapılar açmak için uygun bir gün. Tamamladığınız işler yerine yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde beklenmedik hatalar yapmaya müsaitsiniz. İletişim açısından zorluk yaşayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz ve bu konuda da mutlaka elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız. Ters gidebilecek durumlara hazırlıklı olmanız gerekmekte. İnsanlarla aranızda gerginlik oluşmasına müsaade etmemeniz gereken bir gündesiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün erken saatlerde değiştiremeyeceğiniz şeylere zaman ve enerji harcamamaya çalışın. Bunun yerine, ilginizi çeken konuları bularak bakış açınızı iyileştirmeye odaklanmayı hedefleyin. Şimdi, birçok konuda anlamlı konuşmalar gerçekleşebilir ancak bildiklerinizden daha fazlasının olması muhtemel olduğundan henüz bir sonuca varmak pek de akıllıca değil. Büyük jestler veya büyük hareketler yerine iyileştirmeler yapmaya odaklanırsanız, gününüzün tadını daha iyi çıkarırsınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlar sergileseniz bile, içsel duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. Güven olgusunun önemli olduğu bir gün.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile vehayatınız bugün gündemde sevgili teraziler. Aile büyükleriniz veya üstlerinizle daha daha uyumlu ilişkiler kurmak için önemli kararlar alabilir, bu kararları ciddiyetle eyleme dökebilirsiniz. Nerede nasıl davranacağınızı bilmeniz bugün önemli olacak.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevkleriniz çok önemli. Sevdiğiniz kişi ile çatışmalardan vazgeçmeli ve ona saygı göstermelisiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>