Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yenilikler Seni Heyecanlandırıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmanız çok da zor olmayacaktır.

Mesleki olarak ön planda olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Maddi durumunuzla ilgili sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ve sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni aktiviteler edinmek, istekli olduğunuz konularda harekete geçmek kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır. Çevrenizin bu enerjiye kayıtsız kalmaması aranızda oluşacak etkileşimi destekleyebilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için olumlu bir enerji söz konusu. İlişkilerinizde daha uyumlu ve adil olma eğilimindesiniz. Eşitlik ve adalet kavramları sizin için önemli olduğundan, bugün bu ilkelere özellikle dikkat edebilirsiniz. Ayrıca, iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha rahat etkileşim kurabilir, anlaşmazlıkları gidermek için uygun ortam yaratabilirsiniz. Kendinizi ifade etme becerinizi kullanarak uzlaşma sağlama şansınız yüksek. Öte yandan, kararsızlık ve tereddütler sizi etkileyebilir, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Bugün itibariyle, içsel dengeyi korumak ve enerjinizi dengeli kullanmak önem kazanıyor. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor, keyfini çıkarmak için bugünü fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

21 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, yeni bir organizasyon için planlar yapmak sana yeni kapılar açabilir bugün. Hayatının her alanında yeniliklerle karşılaşmak seni heyecanlandırıyor. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirirken sabırsız olmamakta yarar var. Heyecanına yenik düşmemelisin. İlişkisi olanlardansan, partnerini sosyal medya paylaşımları seni rahatsız edebilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni aktiviteler edinmek, istekli olduğunuz konularda harekete geçmek kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır. Çevrenizin bu enerjiye kayıtsız kalmaması aranızda oluşacak etkileşimi destekleyebilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni insanlar ya da kendinize eğitim açısından geliştirebileceğiniz fırsatlar dikkat çekebilir. Bununla birlikte görev ve sorumluluklar da sizi bağlıyor.

21 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizialanında iyi ifade edebilir, yaratıcılığınız ile ön plana çıkabilirsiniz. Şansınızın arttığı bir günde bir takım sürpriz ya da işaretlerle karşılaşabilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini yorgun hissedebileceğin bir gün. Bir süredir stresli ve yoğun bir dönemden geçiyor oluşun vücudunu yıpratmış olabilir. O yüzden vücudunu dinlendirmeli ve stresi üstünden atmalısın.

21 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün yaratıcı enerjiler akıyor ve bu o kadar doğal olabilir ki farkına bile varmazsınız. Bir hayali, inancı veya fikri paylaşmak ödüllendirici olabilir ve konulara ilişkin benzersiz bakış açınız, çekiciliğinizi artırabilir. Fikirleriniz ve iletişimleriniz aracılığıyla başkalarını etkilemek için güçlü bir gün olabilir ve bir süre aklınızdan çıkmayacak çığır açıcı iç görüler olabilir. Bir konu hakkındaki gözlemleriniz başkalarına faydalı olabilir ve konuşmalar normalden daha ağır ve daha etkileyici olma eğilimindedir. Sorunları çözmek ve kendinizi anlamak için de iyi enerji yanınızda.

21 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şans sizinle olacak ve aile içi güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili olayları çok fazla büyütüyorsunuz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkinizi çok fazla zorlamayın. İsteklerinizi anlatmakta güçlük çekebilir ve hiç beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacakfırsatlarını değerlendirmek için hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız son safhaya ulaşmış durumda.

21 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>