Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Pozitif Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içsel sorunlarınızı birlikteliğinizden uzak tutmalısınız. Daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olun. Abartılı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim açısından yeni enerjiler alıyorsunuz. Sorunlar üzerindeki etkinliğinizden yarar sağlama şansına sahipsiniz. Sınırların daha da genişleyebileceği bir süreçtesiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcunun günlük burç yorumuna gelince, bugün olumlu bir enerji hissedebilirsin. İlişkilerinde uyum ve denge sağlamak için biraz daha çaba harcamalısın. Karşındaki insanların ihtiyaçlarını anlamaya çalışmalı ve hoşgörülü olmalısın. Bugün, herhangi bir sorunu çözmek veya anlaşmazlıkları gidermek için mükemmel bir gün olabilir. Ayrıca, yaratıcı projelerle ilgilenmek ve sanatsal faaliyetlere vakit ayırmak da sana iyi gelebilir. Kendi iç huzurunu korumak için meditasyon ve yoga gibi aktiviteler yapabilirsin. Bugün, içsel denge ve dışarıya yayılan sevgi hissiyle dolu olabilirsin. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle!

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. Açık havada güzel bir yürüyüş yapmak istiyorsunuz. Aldığınız kararları harfiyen uygulamak isteyeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, artık hayatınıza birini almak istiyorsunuz. Bu kişiyle tesadüfi bir şekilde tanışabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne bir plan yapmak herkesin kafasını toplamaya yardımcı olabilir. Öncülük edin ve sevdiklerinizi bir araya getirin. Bazen sorunu konuşmanın değil, o sorundan uzaklaşamaya ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı işlerde ve finansal konularda daha hassas davranabilirsiniz. Bazı endişe yaratabilen ani gelişmelerle söz konusu olabilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızdan uzaklaşmak iyi gelebilir. Kişisel gelişiminizin bir parçası da sorumluluklarınız olacağı için yapmak istediklerinizi planlarken bulabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak hayallerine ulaşmak için daha idealist bir yol tercih etmek isteyebilirsin. Doğru bildiklerinden vazgeçmemek, kararlı duruşunu terk etmemek gelişimin için önemli bir nokta haline gelebilir. Ailenin seni bu konuda desteklemesi işini daha da kolay bir hale getirebilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün geçmişteki bazı meseleleri anlamlandırmak istiyorsunuz. Eğilim geriye bakmak, analiz etmek ve yeniden düşünmek yönündedir. Günün derin düşüncelerinden ve iletişimlerinden kaynaklanan fikirler uzun vadeli öneme sahip olabileceğinden, biraz keşif yapmak için harika bir durumdasınız. Bir geçmiş, ev veya aile meselesi hakkında yeni bir anlayış kazanabilirsiniz. Güvendiğiniz biriyle konuşarak bir sorunu çözmek için iyi bir gün. Yine de şimdilik bir şeyi kilitlemek yerine gözlemlemek, not almak ve düşünmek en iyisidir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Balık’taki Jüpiter’in olumlu desteğini her geçen gün hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde, birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, özel hayat be sağlığınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalara dikkat. Neşe dolu bir gün dilerim.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye duygularınızı açmak için bu kadar beklemeyin. Koşulları değerlendirdiğiniz takdirde ilk adımı sizin atmanız gerektiğini anlayacaksınız. Gelecek için kurduğunuz hayaller gerçekleşmek üzere. Meslek yaşantısında yaşanan rekabetten hoşlanmıyorsunuz. Güçlü karakteriniz,yerinizdeki konumunuzun giderek güçlenmesine neden oluyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

23 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 47" R
Ay
Koç
29° 46' 08" R
Merkür
Başak
18° 56' 18" R
Venüs
Terazi
26° 39' 06" R
Mars
Yengeç
09° 04' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 52"
Satürn
Balık
15° 06' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 59"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 10"
Lilith
Terazi
09° 11' 24"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>