Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kalbiniz Aşkla Çarpıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize ulaşma şansınız da var.

Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. İstenmeyen sorunları geride bırakmak şansına da sahipsiniz. Belirsizlikleri geride bırakmaya çalışmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız işleri en iyi şekilde sonuçlandırarak artık bir karara erdirmek isteyebilirsiniz. Elde etmek istediğiniz her şey bu konuda neler yaptığınıza bağlıdır. Bugün hayatınızdaki önemli kararları ve olayları düşünerek izlemeniz gereken yolun, takınmanız gereken tavrın nasıl olması gerektiği hakkında çıkarımlarda bulunabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içinde bulunduğunuz ilişkilerde denge sağlamak için çaba harcamanız gerekebilir. İletişim konularında daha hassas olmanız gereken bir gün olabilir, dolayısıyla karşınızdaki insanlarla anlaşmaya ve uzlaşmaya çalışmanız önemlidir. Ekip çalışmaları ve ortaklıklar da öne çıkabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca adil ve tarafsız bir tutum sergilemek sizi daha olumlu bir şekilde etkileyebilir. Bugün kendinizi başkalarının yerine koymaya çalışarak daha iyi çözümler bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve paylaşımlarda bulunmak da sizi mutlu edebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşka kalbi yaralı bir Terazi burcuysanız, tanışacağınız kişinin ilgisi hoşunuza gidebilir. Aşkla ilgili her ne kadar korkularınız olsa da kalbinizin atmasını durduramayacaksınız. Arkadaşlarınızın arasında meydana gelen problemleri çözmek isteyeceksiniz. Bu, büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirebilir. Sırt ağrılarınıza dikkat!

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel durumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sizi zorlayabilecek bazı durumlar gündeme gelse de üstesinden gelmeye çalışın. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha çok paylaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla ilgili konular ve yabancılarla ilgili konular dikkatinizi çekebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akraba ziyaretleri gelenler ya da sizin gitmeniz gerekenler gündeme gelebilir. Keyifli olmayacakmış gibi görünen ziyaretler beklemediğiniz kadar keyifli geçebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenin senin yardımına ihtiyaç duyması gününü biraz meşgul edebilir. Onların sıkıntılarını çözmeye çalışırken kendi işinle ilgilenme fırsatın olmayabilir hatta. O yüzden daha esnek davranmaya açık olmalısın bu hafta sonu. Bu sana daha iyi düşünme şansı verebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün iletişimin kolay olması pek olası değil ve rutine bir ara vermek tazeleyici olabilir. Yalnızca ne söylediğinize değil, nasıl söylediğinize de dikkat edin; çünkü yanlış anlaşılma ihtimali normalden biraz daha yüksektir. Ulaşım ve temel iletişimle ilgili konularda bazı karışıklıklar yaşanabilir. Bazı bilgiler eksik gelebilir. Öte yandan, eski projelere dönüp bakabilir ve şu anda size yardımcı olacak ilginç bilgiler bulabilirsiniz. Önemli işleri ve randevuları belirlerken esnek olmaya çalışın. Gün, size çokça sürprizler getirebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Sosyal yaşantınızda güçlü sezgilerinizin etkisini görmek mümkün. Sevdiklerinizle güzel bir gün sizi bekliyor. Böbreklerinizi üşütmemelisiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Neşe dolu bir gün dilerim.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin son derece yüksek olduğu bir gün. Ancak nedenini hiç anlayamadığınız bir gerginlik, sevgilinizle problem yaşamanıza ve polemiğe girmenize neden olabilir. Bugün işinizle ilgili olarak, risk üstlenmemeli ve spekülasyonlardan kaçınmalısınız. Ekip çalışmalarına uyum sağlamaya gayret edin. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilo vermeye çalışıyorsanız, yaktığınızdan daha az kalori almalısınız.

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 47" R
Ay
Koç
29° 46' 08" R
Merkür
Başak
18° 56' 18" R
Venüs
Terazi
26° 39' 06" R
Mars
Yengeç
09° 04' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 52"
Satürn
Balık
15° 06' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 59"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 10"
Lilith
Terazi
09° 11' 24"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>