Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygusallığını Kontrol Etmelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda, karmaşıklıklar yaşanabilir. Kendinize olan güveninizi partnerinize yansıtırken dikkatli olmalısınız. İlişkinizde dengeyi sağlamak için hareketlerinizi iyi planlayın. İstedikleriniz doğrultusunda ilerlemeye çalışmak, aranızdaki bağı güçlendirebilir.

İş hayatınızda, kafanızı meşgul eden birçok konu var. Kendinizi kısıtlanmış hissetmek yerine, amaçlarınıza odaklanmalısınız. Hedeflerinizden sapmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Bugün, dengeleri zorlamadan ilerlemeniz gereken bir süreçte olduğunuzu aklınızda bulundurun.

Maddi konularda, kaynakları yönetme konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için biraz çaba göstermeniz gerekecek; ancak bu süreçte dikkatli olursanız, hatalardan kaçınabilirsiniz. İstediğiniz sonuçlara ulaşma potansiyeliniz yüksek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kalmış başvurulan, eğitimler veya seyahat planları gündeme gelebilir. Takviminize ve ekonomik durumunuza göre planlamalar yapıp isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var.

24 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcununun, ilişkilerinde daha dengeli ve adil davranacağı, çevresiyle uyum içinde olacağı bir gün geçireceği söyleniyor. İletişim konularında başarılı olabileceği ve sosyal ilişkilerinde keyifli zamanlar geçirebileceği vurgulanıyor. Duygusal dengeyi sağlamak adına kendi ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurmalı ve cömertçe davranmalısın. Umarım bugün senin için güzel gelişmeler yaşanır.

24 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sorunlar karşısında verdiğin tepkiler karşı tarafı panik edebilir. Duygusallığından kaynaklanan bu davranışlarını kontrol altına almalısın. Yakın bir arkadaşın ile aranızın bozuk olduğunun farkındasın. Onu telefonla arayıp buluşmak istediğini söyleyebilirsin. Akşam için hazırlanırken kilo aldığını fark edebilirsin.

24 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize odaklanmanızın önünde bazı engeller olabilir. Gündelik sorumlulukların bir takıntıya, ağırlığa dönüşmesine müsaade etmemelisiniz. Dengeli, planlı ve öncelikleri, gerçekleri bilerek ilerlemenizde fayda var. Kendi kendinize reçete çıkarmak hata yapmanıza neden olabilir.

24 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya, ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bu alanlardaki çalışmalarınıza son şeklini vermenizi sağlayacak olumlu enerjiler var. Yurtdışından alacağınız haberler yüzünden kararsızlık ve ikili durumlar oluşabilir. Planlarınıza sadık kalmanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Yeni seçeneklerle ilgili aceleci davranmayın.

24 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde önemli şeyleri dikkatinizi vererek yapın. Gerek arkadaşlarınızı gerekse partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikirlerinizi paylaştığınızda nasıl geri dönüşler alacağınızı fazla düşünmemelisiniz. Her şeyden önce ailenize güvenebilmenin verdiği rahatlıkla hareket etmenizde fayda var. Katı kuralları yumuşatmak adına vazgeçmeyi değil uygun seçenekleri bulup konuşmayı tercih etmelisiniz.

24 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızın kontrolünü biraz daha elinize alabilirsiniz sevgili Terazi. Kişiliğiniz, ihtiyaçlarınız ve planlarınız daha güçlü bir şekilde odakta. Özellikle dikkat çekicisiniz ve daha fazla etkiniz var. İmajınızı güncellemeniz veya hatta yükseltmeniz gereken bir zaman olabilir. Spot ışığında olduğunuz için parlamanız gereken bir zaman olabilir. Kartlarda sağlıklı bir odaklanma var. Bugün olumlu haberlerden ve ilginç fikirlerden hoşlanabilirsiniz. Özellikle yeni kavramlara, yöntemlere ve görüşlere açıksınız ve bu tutum eğlenceli ve değerli keşiflere yol açabilir.

24 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli bir başarı kaydediyorsun bugün. Öz disiplin ve irade gücünü kuvvetli tut. Mesleğinde başarılısın, yaptıklarınla toplumda tanınıyorsun. Becerikli işlerin hem evren tarafından hem insanlar tarafından onaylanıyor ve ödüllendiriliyorsun. Bu arada bir konu hakkında öğrenilmesi gereken her şeyi öğreniyorsun ve bu durum seni daha donanımlı biri haline getiriyor.

24 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

24 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınızda duygusal iniş-çıkışlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliklerin mutlu ve sağlam olabilmesinde en önemli etkenin dürüstlük olduğunu, aklınızdan çıkarmayın. Olayları abartmama doğrultusunda vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Olayları bütün olarak ele alabilmeniz ve bu doğrultudadağılımı yaparken zorluk yaşamamanız, üstlerinizin de gözünden kaçmıyor. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak.

24 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>