Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Birikimlerini Ortaya Çıkartıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha karmaşık olmasına müsaade etmemelisiniz. Tüm istediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşaya izin vermediğiniz takdirde her şey daha karmaşık olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Üstünüz olan kişilerle aranızda gerginlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Gerginliklerden uzak durmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başınıza gelen hiçbir şey öylesine değildir. Buradan almanız gereken mesajı aldığınızda sıradaki ders önünüze gelir. Tekrar eden bir şeyler olduğunda neye önem vermediğinizi, neyin gerekliliklerini tamamlamadığınızı düşünmenizde fayda var.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizi daha derinleştirmek ve romantik bağlantılarınızı güçlendirmek için harika bir gün olabilir. İçgüdüleriniz sizi doğru yöne yönlendirecek ve partnerinizle daha anlayışlı ve uyumlu bir iletişim kurmanıza yardımcı olacak. Kendinizi ifade etmek için fırsatları değerlendirin ve sezgilerinize güvenin. Aynı zamanda kararlarınızı dikkatlice değerlendirin ve hızlıca hareket etmek yerine durumu iyice anlamaktan emin olun. İş hayatında ise proaktif adımlar atarak sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve başarı elde edebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında yaşayacağın bir sorun yüzünden kafanız fazlasıyla meşgul olabilir. Bu gerilimi çözene kadar gündelik hayatın da bu durumdan nasibini alacak. Çalışan bir Terazi burcuysanhayatında başarı söz konusu olacak. Bütün mesleki birikimini ortaya koyacağın bir toplantıdan kazançlı çıkacaksın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüş kadar sağlığınızın da iyi yönde olması önemlidir. Su içme alışkanlığınızı düzenlemek, daha ferah ve hafif gıdalara yer vermek psikolojik ve fiziksel sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olabilir. Bugün hazırlıklarınızı buna göre yaptığınızda ilerleyen günlerde faydasını görmeye başlayabilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğrenme açlığınızı gidermek için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Uluslararası konular ön plana çıkabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabileceğiniz imkânlar var. Öğlen saatlerinde kararsızlığa düşeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ise düşünceleri aktarmak daha kolay

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafa karışıklıklarınızı gidermek için zamana ihtiyacınız var. Bu yüzden aceleci olmamakta fayda var. İletişim konusunda dil sürçmesi gibi kazalara dikkat etmelisiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşine odaklanmakta zorlanacağın bir gün. Kafanda birden fazla fikrin olması ve birden fazla meseleye aynı anda odaklanmak seni yorabilir. O yüzden bugün birplanı yaparak ortadan kaldırman gereken mevzuları sıraya koyabilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kime güveneceğinizi bilmek şu anda zor olabilir. Kulağa oldukça hoş gelen ancak birbiriyle çelişen iki farklı hikayeyle karşı karşıya kalabilirsiniz ve hangisinin gerçeğe daha yakın olduğundan emin olamayabilirsiniz. Bu hikayeler yabancılardan, arkadaşlardan ve aile üyelerinizden gelebilir. Gerçekte ne olduğuna gelince, muhakeme yeteneğinize tutunum ve duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Unutmayın: Gerçek eninde sonunda kendini görünür kılacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor bir durum artık bitiyor; değişimi kucakla. Her şey yoluna giriyor. Bu sayede bir bağımlılıktan kurtuluyorsun. Seni bekleyen mutlu zamanlar var. Olumlu, iyimser ve uzun vadeli planlar yapsan iyi edersin. Çünkü sen doğru yoldasın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şans sizinle olacak ve sevdiklerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>