Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hassassın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz birbirinden farklı olacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmanız gerektiğini unutmamanız gereken bir gün.

Beklenmedik bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeyi başaracaksınız. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Etkin adımlar atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza dönüp ne istediğinize karar vermeniz şart sevgili teraziler. İlişkilerinizin iyi olması sizin uyumlu yapınızla alakalı. Kendinizi sorgulamanız gerekiyor. İnsanları kaybetmek pahasına da olsa kendinizi net bir şekilde ortaya koymalısınız. Sağlığınıza dikkat edin.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkilerinizde dengeyi koruyarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün ön planda olacak ve sevdiklerinizle anlayış içinde ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza güvenerek hareket etmeniz, karşılıklı anlayışı artırabilir. Eğitim veya öğrenme konularında da keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, iç huzurunuzu ve dengenizi korumaya özen göstermeniz size olumlu enerjiler getirecektir. Umarım günlük burç yorumu size yol gösterici olur. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Çalışan bir Terazi burcuysan,arkadaşlarına karşı alınganlığın artabilir. Sevdiğin insanların üzerine fazla gidebilirsin. Akşam saatlerinde telefon konuşmaların biraz uzun sürecek. Dikkati elinden bırakmazsan, ortaya çıkabilecek sağlık sorunları gündemini meşgul edebilir.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanarak eğlenceli ve keyifli aktivitelerle zaman geçirebilirsiniz. Sanat, hobiler veya romantik ilişkilerde aktif olabilir, kendinizi ifade etme konusunda cesur davranabilirsiniz. Bazen üzerinde durmamak, her şeyi çözmeye yetebilir.

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlayıcı olsa bile geçmişinizle barışmak ve geçmiş olduğunu kabullenmek karşınızda yeni farkındalıkların açılmasına vesile olacak.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görmeden bir gün bile geçirmekten zorlanacağınız konuların, insanların sizinle kalmaya devam etmesini isteyebilirsiniz. Bunun için haklı nedenleriniz olabilir. Ancak aynı nedeni sizin de karşı tarafa vermeniz gerekeceğini unutmadan hareketlerinizi düzenlemelisiniz.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi yeni bir kendini keşfetme, iyileşme ve güçlendirme yoluna itme gücüne sahip, sevgili Terazi. Geçmiş olayları daha iyi anlama ihtiyacı şimdi belirginleşiyor. Koşullar çok ihtiyaç duyulan dinlenme ve iç gözlemi teşvik ediyor. Önümüzdeki günlerde özel hayatınızı ve ruh sağlığınızı iyileştirmek veya bunlara özel ilgi göstermek için özellikle motive olabilirsiniz. En iyi sonuçlar için içsel ihtiyaçlarınız ve arzularınızla temas halinde olmak önceliğiniz olmalıdır ve son olayları anlamak bunun bir parçasıdır. Bugün ayrıca karmanın hayatınızdaki etkisini net bir şekilde görebilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili terazi burcu ana kader planını değiştiremeyiz ancak yaptığımız seçimler kaderimizi belirliyor. O yüzden iyilik ve sevgi yoluyla seçimler yap. Geçmişte seni üzen kim varsa kin duyduğun herkesi affet ki aynı sorun ve enerjileri kendine çekmemiş olursun. Geçmiş pişmanlık, gelecek endişe taşır. Sen ise anı yaşamalısın.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca psikolojik olarak bunalmış hissedebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısa süreli ilişkilere olan eğiliminiz, sizi uzun vadeli mutluluklardan alıkoyuyor. Sorumluluk almaya çalışın. İş yerinde bireysel düşünüp, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayabilir. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir yakınınızın rahatsızlandığını öğrenebilirsiniz. Gelip geçici bir rahatsızlık canınızı sıkmayın.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>