Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa masaya yatırmalı ve çözüm yolları bulmalısınız. Öncelikleriniz doğrultusunda hareket edebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda ufak tefe sorunlar gündeme gelebilir. Mesleki koşullar söz konusu olduğunda daha esnek davranmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Olur olmadık hatalar yaptığınız sürece her şey daha zorlayıcı olabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili teraziler, bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki belirsizlikleri açığa kavuşturmak için acele etmeyin. Biraz akışına bırakmayı başarabilirseniz taşlar yerine oturacak. Hayatınızda dönüm noktası olabilecek zamanlara giriyorsunuz. 

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen olumlu bir gün olacak. İletişim becerileriniz sayesinde çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz. Duygusal denge konusunda kendinize dikkat etmenizde fayda var. Özellikle kararsızlık hissettiğiniz durumlarda iç sesinizi dinlemek size yardımcı olacaktır. Ayrıca bugün yaratıcı projeler üzerinde çalışmak size ilham verebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireylerin arasında köprü görevi görüyorsun. Gerilimi ortadan kaldırmak senin üzerine binmiş bir yük, bunu artık taşıyamadığını fark edeceksin. Mars, burç değiştiriyor. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan partnerinin gösterdiği ilgiyi yeterli bulmaman, tartışmalara yol açabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili bir değerlendirme yapabilirsiniz. Duygularınızla hareket etmemeye çalışın. İş yerindeki ilişkilerinizde daha empatik, duyarlı ve objektif bir yaklaşım benimsemek, olumlu sonuçlar doğurabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kontrol dışı olaylar yaşayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Karasız adımlar atmak sizi daha zor duruma düşürebilir. Öğleden sonra şartlar değişebilir. Kendinizle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle geçireceğiniz bir gün olursa çok daha fazla verim alabilirsiniz. Karamsar olmayı bir kenara bıraktığınız ve enerjinizin yükseldiği bir gündesiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi riskli bir durumun içinde bulabilirsiniz. Parasal koşulların, istediğiniz refah düzeyine yardımcı olmaması karşısında kendi payınıza neler düştüğünü düşünmelisiniz. Birilerinin desteği ve onayından önce, o birilerine neyi destekleyeceği ve onaylayacağı konusunda bir şeyler sunup sunmadığınızdan emin olun.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bir planın veya projenin ayrıntılarından ziyade vizyona odaklanmak ve buna biraz zaman ayırmak akıllıca olabilir. Bugün, geri çekilmek veya dinlenmek ve düşünmek için güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Neyse ki bir duruma alternatif bir bakış açısı büyüleyici olabilir. Gününüzü geçirmenizi çok daha kolay hale getirmek için sorunlu alanlar üzerinde adım adım çalışmayı hedefleyin. Hayatınızdaki yönetilebilir şeylere odaklanmak sizi topraklamaya ve kontrol duygusu vermeye yardımcı olabilir. Bugün geçmişten gelen bir şeyden kendinizi kurtarmak için iyi bir enerji sizinle.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel yaşamınızdaki bazı insanların üzerinizde baskı kurma ihtimalleri var. Sınırlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Tepkisel yaklaşımlarınızı biraz olsun ortadan kaldırmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Ufak tefek aksaklıkları da gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmanız gerekiyor. Odaklanmaya ihtiyacınız olan bir gün.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kararlarınızı verin. Sporcular ve benzer şekilde kendini motive edebilen kişiler için olumlu bir gün. Kendinizi en iyi şekilde ortaya koyabileceğiniz etkinliklere katılın. Sadece oturup hiçbir şey yapmamak tehlikeli olabilir. Yeni ve farklı şeylerin keyfini çıkarın.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimlerinizarkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>