Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sürprizler Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sessiz ve sakin davranabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Ayrıca, birlikteliği olmayanlar için de yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Mesleki durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Odak noktanızı değiştirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Kişisel olarak kendinizi güvence altına almanız gereken bir gün.

Finansal durumuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeli olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi küçümsemek, yetersiz olduğunuzu düşünmek en kolayıdır. Bugün zor olanı seçerek sizi bu duygulara sevk eden beklentilerinizi, düşüncelerinizi revize edin. Hayatınıza anlam katmak, fiziksel ve ruhsal bir düzenlemeye girmek için kendinizi alt üst etmenize gerek olmadığını bilmelisiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

req_personal_data

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşkan ve iletişim odaklı bir gün geçireceksin. Küs olduğun insanları kafana takma. Sürpriz karşılaşma ve tesadüfler yaşayabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlem artabilir. Haftanın ortasına gelmiş olsan da yoğun tempon bir an olsun düşmeyecek. İş yoğunluğun birtakım detayları unutmana sebep olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Kişisel gelişiminize, sağlığınıza ve bakımınıza odaklanacağınız bir gün olabilir. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden kaçınmanızda, tatlı tüketiminizi dengelemenizde fayda var. 

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. Mücadele gerektiren konular olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevilme hissinin tadını çıkartabileceğiniz durum ve şartlar hayatınızda oluşacak. Kariyer konusunda isteksizlik yaşayarak kendinizden emin olamayabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Soyut kavramların üzerinde fazlaca durmak kadar bunların uygulanabilir olmasını da önemseyebilirsiniz. Maddi ve manevi yönden elinizi güçlendirecek bir şeyler yapmak, her şeyden önce kendinizi daha zinde hissettirecektir.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün evde ve aileyle vakit geçirmek bir zorunluluk olabilir ancak büyümenizi ve gelişmenizi engelleyebilir, bu yüzden zamanınızı bölmeyi düşünün. Kendinizi aşırı bağlı veya stresli hissettiğiniz alanlardan uzaklaştırın. Yeni bir sayfa açarken değiştiremeyeceğiniz şeyler hakkında takıntılı olmaktan kaçınmanız çok önemlidir. Gün, bazı arzuları karıştırabilir ve rahatlamayı zorlaştırabilir. Aşırıya kaçmamaya ve muhtemelen bir konu hakkında çok erken konuşmamaya dikkat edin. Gün, profesyonel hayatınıza yeni enerji ve motivasyon getirebilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizin gündemde olduğu bir gün sevgili teraziler. Zihinsel olarak uyumlu olduğunuz kişilerle vakit geçirebilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz. Size sunulan teklifleri gerçekten isteyip istemediğinizden emin olun. İsteklerinizi net bir şekilde dile getirin, varlığınızı hissettirin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinizi dinleme, duygularınızı tartma eğitilimi içinde olabilirsiniz ve seyahat, eğitim, yurt dışı konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir davette yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Sağlık konusunda ihtiyatlı davranmanız gerekiyor. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>