Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düzen Arıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz duygusal yoğunluk sizi mutlu edebilir.

Daha etkin adımlar atabilirsiniz. İşlerinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece pek fazla sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri tamamen geride bıraktığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi anlamda daha kontrollü olmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları halledemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözlem yeteneğinizin baskın geleceği bir gündesiniz. Bunu kullanın ve hayatın neler getirdiğini, gün içinde nasıl yaşadığınızı, beslendiğinizi, değer kavramına ne kadar yer verebildiğinizi görün. Bazen durup düşünmek, gözlemlemek adım atmak gibi ileriye götürebilecek bir eylem olabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dengelerinizi sağlamak ve uyumlu ilişkiler kurmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak sorunları çözme yeteneğiniz sayesinde, ilişkilerinizde daha sakin ve anlayışlı olabilirsiniz. Kararlarınızı verirken objektif olmaya çalışın ve başkalarının görüşlerine açık olun. Kendinizi ifade etmek için doğru zamanı bekleyin ve karşınızdakini anlamaya çalışın. Bu şekilde daha sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzun derinliklerine inmeyi de deneyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi keşfetmek ve iyileştirmek için uygun bir gün olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde enerjinizin düşebileceğini unutmayın, dinlenmeye zaman ayırmanız önemlidir. Sağlık konularında da dikkatli olmanızda fayda var, stresi azaltmak için rahatlama tekniklerini kullanabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltı yaparak başlayabilirsin. Uzun zamandır odanla ilgilenmediğini fark ediyorsun. Odanda birtakım düzenlemeler yapabilir, gardırobunu yenileme kararı alabilirsin. Sosyal hayatını hareketlendirecek hiçbir daveti kaçırmak istemiyorsun. Arkadaşlarından gelecek olan tekliflere açık olacaksın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesle arkadaş olunmayacağını deneyimlediniz ancak bu deneyime göre hareket etmediğinizde her seferinde büyük yanılgılar yaşarsınız. Bu döngüye son vermelisiniz. Davranışlarınızı değiştirmek kriterlerinizi, kriterlerinizi değiştirmek de hayatınıza dahil olacak konuları ve insanları değiştirir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortak işler konusunda kazançlı fikirler ortaya çıkabilir. Başkalarının kaynaklarından da yararlanabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eşsiz bir egonuz var. Partnerinize öfkelenmiş durumdasınız. Oysa fazla olayları büyütmeden beyninizi dinlendirin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek senin için daha keyifli olabilir. Uzun zamandır görmediğin bazı arkadaşlarınla tekrar bir araya gelmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Geçmişi anmak herkese iyi gelebilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sizi neşelendirecek aktiviteleri seçmenin tam zamanı. Kişisel veya ev hayatınızla ilgili harekete geçme veya üretken bir şeyler yapma konusunda heyecan duyabilirsiniz. Hedefiniz daha fazla rahatlık olsa da kendinizi önde hissetmek için sorunları çözmek de istiyorsunuz! Bugün kaynaklarınızı daha iyi kullanmanın yollarını bulmak için sezgilerinize kulak verin. Bir şeyleri fazla düşünmek şu anda başınızın belaya girebileceği bir konudur. Kendinizi güvende ve bağımsız hissetmek duygusal durumunuzu güçlendirir. Bugün ilerleyen saatlerde şüpheler ortaya çıkabilir ve bu biraz rahatsız edici olabilir. Bununla birlikte, insanların kendi meselelerine odaklanmış olabileceklerini ve başkalarını kolayca net göremeyebileceklerini unutmayın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi, hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para konularında şans sizinle olacak. Maddi açıdan güçleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>