Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olmanıza yol açabiliyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, sizi gelecekte üzeceğe benziyor. Akşam bir para tartışmanız olabilir.

Çok geniş biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz, bazı önyargılardan kurtulmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırmak için çaba harcayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Ama yine de aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi ne kadar tanışmış olduğunuza iyice dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe, saat 00:43 Ay-Neptün görünümü etkisi altında adım atacağız. Bu enerjiyle, parayı nasıl finanse edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Ailevi ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Saat 02:43 Ay-Güneş olumlu görünümü, sezgilerinizi inanılmaz ölçüde yükseltiyor. Özellikle para-ilişki-güvence konularında burnunuz gayet iyi koku alıyor. Kontrol etme dürtünüz bugün fazlasıyla yüksek. Size ait olanı kimseye yar etmeniz mümkün değil. Saat 11:53 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 18:17 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm,ve maddi konularda kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan, güçlendirici olana yönelmemizde destekleyici bir enerjidir. Yeniliklere açığızdır. Ancak bu, her önümüze çıkana adım atmak anlamına gelmez. İncelemek, araştırmak, bir bakmak yararlı olur. Saat 19:52 Ay-Uranüs görünümü, finansal-kazanımlar-aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde güvenliğinizi bir hayli önemsediğinizi gösteriyor. Bir meydan okuma veya size karşı ters bir şey yapılması halinde doğal olarak sınırlarınızı korumak istersiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek ve hiçbir terslikle karşılaşmadan uygulamak istersiniz. Yönetilmekten, yönlendirilmekten hiç hoşlanmazsınız. Keyifli ve mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Ay, bilinç altınızı karıştıracak. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Sıra dışı fırsatlar için değerlendirmenizi doğru yapmalısınız.

1 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz. Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duyarlılığımızın arttığı ve özellikle ev, aile, millet ve vatan başlıklı konularda hassas olmaya özen göstereceğimiz, birbirimizi daha iyi anlamak ve empati yapmak isteyeceğimiz bir gündeyiz. Kendimizi koruma altında ya da güvende hissetmek isteyebiliriz, hayallerimizde artış olabilir, sezgilerimize güvenebiliriz. Duygularımızı paylaşmak isteyeceğimiz bugün, kırgınlıkları düzeltmek için fırsatlar sunabilir. Dua etmek ve dileklerde bulunmak için de uygundur.

1 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal açıdan etkileyen hassasiyetler olabilir. Parasal konular aile içinde sizi daha fazla meşgul edebilir.

1 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dış görünüşe bakmadan insanlarla samimiyet kuruyorsunuz bu da sizi sevilen biri yapıyor. İnsanlarla ilgilenmeniz sizi kara gün dostu yapıyor.

1 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınızda partnerinize olan ilginizi belli edip, ona sevginizi sunun. Karşınızdaki kişinin sizinle mücadele etmeye değil, sizin ilginize ihtiyacı var. Son derece keyifli ve iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün bir şeyler tam karışıyor derken, üst üste gelen çözümler sayesinde evrenin size uzanan yardım elini hissedecek ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.

1 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir ertelediğiniz ve sizin halletmenizi bekleyen birtakım para işlemlerinizi hafta başı nasıl halledeceğinizin planlarını yapabilirsiniz. Alacağınız olumlu haberler, yüzünüzü güldürecek. Partnerinizin hayatında da gelişmeler sevindirici olacak.

1 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla uzun bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu sırada hiç beklemediğiniz bir arkadaşınızın sizden hoşlandığını öğrenecek ve çok şaşıracaksınız. Özel hayatınızdaki mutlulukyaşamınıza da yansıyacak. Hukuksal sorunlarınız yakında çözüme kavuşacak.

1 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

1 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 29" R
Ay
Boğa
12° 49' 24" R
Merkür
Başak
20° 34' 35" R
Venüs
Terazi
27° 43' 37" R
Mars
Yengeç
09° 33' 41" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 03"
Satürn
Balık
15° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 30' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 01"
Lilith
Terazi
09° 17' 15"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>