Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Detaycısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Daha kontrollü olmanız gerekiyor. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece mutluluğunuz devam edecektir.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Taşınma ve yer değişikliği yapma fikirleriniz ağır basabilir. Bu fikirlerin hangi karar ve yaşanmışlık neticesinde doğduğuna dikkat etmelisiniz. Kendinizi galeyana getirmeden, fark ederek ve bilincine vararak bir seçim yapmanın uzun vadede önemli olduğunu unutmamalısınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz oldukça güçlü olacak. Sözleriniz etkili ve ikna edici olabilir. Kendinizi net ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca anlaşmazlıkları çözmek için uygun bir gün olabilir. İlişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret edin, bu sayede daha sağlam temellere dayalı ilişkiler kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Yay burcuysan, ayrılmak sana zor gelebilir. “Onca yılın anısı var” diye düşüp, ayrılık fikrini öteleyebilirsin. Geleceğin konusundaki belirsizlik, yatırım yapma konusunda seni ikilemde bırakabilir. Bir büyüğüne danışmak isteyeceksin. Gözlem yeteneğin, arkadaş ortamındaki bir ayrıntıyı fark etmeni sağlayacak.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin farklı şekilde karşılandığını görebilirsiniz. Bu size odaklandığınız durumların ve konuların dışında gelişenlere de şans ve imkan vermeniz gerektiğini hatırlatabilir. İş koşullarınızda yeni bir düzenleme yapılabilir veya sizin tercihlerinize göre hareket edilebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda başkalarıyla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki kişi bolluğu vesilesi ile birini seçmekte zorluk çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla da problemleriniz düzelebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meşgul olacağın bir gün olacak. Telefonu elden düşürmemen gerekebilir. Sosyal bir etkinlik için hazırlık yapmak ve keyifli vakitlere hazırlanmak enerjini yenilemeni sağlayacak bugün. Keyfin daha da yerine gelebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, deneyiminiz veya sezginiz bugün işinize ve kararlarınıza fayda sağlayabilir. Hayatınızın gizli tuttuğunuz veya sizi suçlu hissettiren alanlarına biraz ışık tutarsanız, sorumluluklarınıza kendinizden daha fazlasını getireceğinizi gerçekten hissedebilirsiniz. Özellikle gün ilerledikçe duygusal düzeyde, kendinizi özgür hissedersiniz. Gün kendinizi tam olarak gevşetmek için yeterli rahatlığı ve duygusal mesafeyi sağlar. Karmaşık konular çok daha az kafa karıştırıcı görünür. Programınızı boşaltmak rahatlamanıza ve eğlenmenize yardımcı olur.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaoslara kapılmadan mantıklı düşünmeniz gerekebilir. Bugün, fazla alıngan ve kırılgan davranıyorsunuz. Yapacağınız fedakarlıkların yanlış anlaşılması sonucunda, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Mükemmel bir kişisiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Merkür kişisel ve karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>