Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaybedecek Zamanınız Yok Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimsizliği çözmek için dikkatli olman gerekecek. Aranızda gereksiz yere yanlış anlaşılmalar olmamasına dikkat etmelisin. Kendini ve onu gerecek kelimelerden kaçınman gerekebilir.

Günlük yaşanan problemlerin etkisiylehayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir anlaşmazlığın içindesiniz ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

Bugün iletişim senin için önemli olacak. İnsanlarla nasıl konuştuğun, paraya giden yolu belirlemede faydalı olabilir. Maddi konular ve ortaklıklar ile alakalı daha fazla iletişim kurman gerekebilir.

Bugün dengeli bir hayat tarzına daha fazla özen gösterebilirsin. Günlük rutinine denge getirmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Egzersiz ve yemek planları için dikkatli düşünmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk bugün önceliğin olacak. Sevdiğin kişiyle geçireceğin vakit ve aranızda yaşanacak muhabbetler gününün nasıl geçeceğini belli edebilir. Önceliğini aşka vermen bu konularda daha güzel ve yapıcı etkileri hayatına çekecek.

1 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün partnerinize veya yakın ilişkilerinizdeki kişilere daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimi geliştirmek, anlayışlı olmak ve hislerinizi paylaşmak önemlidir. Empati yaparak sorunları çözmeye çalışın.

1 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sabah kahvaltı isteğiyle güne başlıyorsunuz lakin Dolunay, işinize geç kalmanızı tetikleyebilir. Hayatınızda daha çalışkan ve tutuğunu koparan bir karaktere bürünüyorsunuz. Azminiz patronlarınız tarafından fark edilmenizi sağlayabilir. Hayat akıp giderken daha fazla vakit kaybetmek istemiyorsunuz. Bu nedenle her zamankinden daha istikrarlı ve kararlı davranacaksınız. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, küçük hediyelerle partnerinizi mutlu edebilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi manipüle edebilirsiniz. Bugün ilişkilerin bir hırsla değil, sevgiyle yaşandığını düşünüp davranışlarınızı buna göre düzenlemelisiniz. Gözlem yeteneğinizi ilişkilerinizi, hayatınızı iyileştirmek adına düşünerek kullanabilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

1 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda isteklerinizin netleştiği ve partnerinizin de bunu fark etme fırsatı yakaladığı bir gündesiniz. Karamsar olmayı bir kenara bıraktığınızbir gündesiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki imkanları değerlendirmek için bol bol vaktin olacak bugün. Geleceğini ilgilendiren kararlar vermeden önce iyice düşünmekte yarar var o yüzden. Acele hareket etmemeli ve sakince düşünmelisin. Gün içinde buna yeterince fırsat bulacaksın.

1 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlığa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Öyle olsa bile, insanlar kişisel alanınıza giriyor veya sınırlarınızı zorluyor gibi görünüyorsa biraz daha sahiplenici hissedebilirsiniz. Geçici olarak, ihtiyaçlarınızı karşılamanın veya kendinizi öne çıkarmanındoğrudan bir yolunu göremeyebilirsiniz. Zorluklar karşınıza çıkabilir ancak şu anda gerçekten önemli olan sizin verdiğiniz tepkidir. Şimdilik bazı şeyleri kendinize saklamak daha iyi olabilirancak stresi yapıcı kanallarla yönetmeye özen gösterin. Bugün paraya, mülke, değerli eşyalara özel bir ilgi olabilir ve bunlara odaklanılabilir.

1 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

1 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, miras, ödemelerle ilgili bazı aksilikler gündeminize gelebilir. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak güvensizlik taşımanız.

1 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>