Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birikim Yapabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konusunda daha farklı hareket etmek sevdiğin kişi ile aranda daha iyi bir enerjinin oluşmasına vesile olabilir. Normalden farklı düşünmeli ve her ikinizi de mutlu edecek yeni konulara odaklanmalısın.

Problemli bir ilişkinize bir süre daha katlanmak zorundasınız. Bu kişi, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor.

Parasal konularda etrafındaki insanlarla arandaki iletişim önemli olabilir. Kendine göre planlar yapmak yerine insanlarla uyum içerisinde olmak sana daha iyi gelecek. Maddi konularda etrafındaki insanlarla daha iyi bir anlayış yakalamalısın.

Vücudunda biriken gerilimleri atmak için esneme hareketlerine daha fazla vakit ayırman gerekebilir. Daha rahat nefes alabilmek için kaslarını esnetmeli ve gün içerisinde derin nefes egzersizlerine zaman ayırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar sana bazı konularda fazlaca güveniyor olabilirler. O yüzden bugün hareketlerinde dikkatli olmalı ve kimseyi kırmamalısın. İnsanlarla arandaki iletişime ekstra özen göstermen gereken bir gün olabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde çok düzenli birisiniz ve detaycı yaklaşımınızla gurur duyarsınız. Gelgelelim, bugün siz bile birtakım alışılmadık ve hatta saçma hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Gezegen enerjilerinin işleri biraz dikkat dağıtıcı bir hale getirmesi muhtemel, bu yüzden yaptıklarınızı dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir önemli görev ya da iletişimi yarına ertelemeyi arzu edebilirsiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesi ile aranda olan iletişimi, belli bir mesafeye oturtmak isteyebilirsin. Kişisel bilgisayarın bir anda bozulabilir. İçinde bulunan bazı dosyalar silinebilir. Maddi konularda aldığın tedbirler meyvesini veriyor. Biraz birikim yapmak için kenara para koyabilirsin. Birikim yapmak hedeflerinin büyümesini sağlıyor.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde yaşanan bazı gelişmeler haksızlığa uğramanıza neden olabilir. Sizin vicdanınız rahat olduğunda gerisini de çözebilirsiniz. Önceliğiniz vicdan rahatlığınız olsun ve bunu da davranışlarınıza yansıtın.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin bir gün benimseyebilirsiniz. Kendinizi herkesle iyi geçinen bir halde görmek sizi bile şaşırtabilir ancak çevrenizde sevileceğiniz bir gündesiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeylerle karşılaşmaya açık olman gerekebilir bugün. Hayatına katacağın yeni şeyler sayesinde daha farklı hissetmen mümkün olabilir. Kendini geliştirmek için daha fazla fırsat bulabilirsin bu aralar.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında, bazı boş zamanlar veya rahatsızlıklar sizi bazı değişiklikler yapmaya motive edebilir. Nitekim duygusal olarak zorlayıcı bir durumu okumak zordur ve geçici olarak sonuç çıkarmaktan kaçınmak daha iyi olabilir. Gün ilerledikçe kafanız daha netleşir ve işlerin istediğiniz gibi gitmesini beklemek istemezsiniz, bir şeylerin olmasını sağlamayı tercih edersiniz. Aynı zamanda, başkalarıyla birçok yönden iyi geçinme becerinizin, günün başarısını belirlediğini göreceksiniz. İnsanlar sizi destekleme eğilimindedir. Karşılıklı yarar sağlayan durumlar güçlü bir şekilde hayatınıza yön verici olabilir. Başkalarıyla bağlantı kurmak ve ortak etkinliklerden keyif almak için iyi bir zaman.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelerek, özellikle eski konularla ilgili, unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da, bazı konularda problemler artabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, yakın ilişkilerine dikkat et ve kararlarını dikkatlice ver. İyi haberler ve iyi sağlık durumu sana müjde olabilir. Kaçırılan fırsatlar için üzülme, çünkü yeni fırsatlar yakında gelecek.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi sorguluyor ve yenifırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>