Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Umursamaz Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile sosyal ortamlara girmek size daha iyi gelebilir. Daha farklı insanlarla muhabbet etmek ve arkadaş çevrenizi genişletmek ilişkinize de iyi gelecek. O yüzden bugün kalabalıklara karışmalısınız.

Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir. Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da.

Bugün parasal konular ile alakalı daha farklı düşünebileceksin. İçinde bulunduğun durumu daha farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek sana bir çözüm yolu bulmanda fayda sağlayabilir.

Gün sonunda yorgunlukları vücudundan atabilmek senin için önemli olabilir. Erken bir saatte yatağa girmek ve uyku düzenini ayarlamak sana daha iyi bir enerji katabilir. Bu düzeni oturtmak için rutinini iyi ayarlaman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sana etkisi daha büyük olacak bugün. O yüzden pozitif etkilerle kendini çevrelemelisin. Bazı konularda ortaklıklar, konuşmalar daha önemli olabilir. O yüzden dış etkilere kendini açman gerekecek.

30 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde çok düzenli birisiniz ve detaycı yaklaşımınızla gurur duyarsınız. Gelgelelim, bugün siz bile birtakım alışılmadık ve hatta saçma hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Gezegen enerjilerinin işleri biraz dikkat dağıtıcı bir hale getirmesi muhtemel, bu yüzden yaptıklarınızı dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir önemli görev ya da iletişimi yarına ertelemeyi arzu edebilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını ihmal etme potansiyeli taşıdığın bir gün olabilir. Ailevi konularda bildiğini okuman bazı hataları beraberinde getiriyor. Kendini toparlamalısın. Uzak bir akraban sürpriz bir şekilde ev ziyaretinde bulunabilir. Dağınıklığın konusunda sana birtakım eleştirilerde bulunması canını sıkabilir. Önemsemiyormuş gibi davranacaksın.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizdeki beklentilerin karşılanmaması durumuna kafa yorabilirsiniz. İşi işte, evi evde konuşmak gerektiği dengesini oturtabilmelisiniz. Değer verdiğiniz şeylerin size de değer vermesi için bu konuda öncü siz olmalısınız.

30 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular ya da genel olarak ilişkilerinizde daha gerçekçi bir tutum içinde olmaya bakın. Kimi zaman hoşunuza gitmeyen durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Yengeç burcu, her şey daha iyi oluyor. Sadece bir karar vermen gerekiyor, bir problemi aşırı analiz ediyorsun. Bir orta yol bul, cesur ve iddialı seçimler yap. Mükemmel başarı mümkündür.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yarım kalan işleri tamamlamak için gereken zamanı bulabilirsin bugün. Kontrolün dışında gerçekleşecek şeyler hakkında çok fazla endişelenmemen de olası. İşlerini idare ederken olayları akışına bırakmak sana daha yaratıcı olma fırsatı verebilir hatta bugün.

30 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile üyeleriniz, şu anda anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Aileden veya birlikte yaşadığınız biri, duymaktan mutsuz olacağınız bir şeyi size itiraf edebilir. Ne kadar sinir bozucu olursa olsun, sebeplerini veya durumun altında yatan nedeni öğrenene kadar öfkenizi bastırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Eylemlerinden utanabilirler ve bunu agresiflik, kaçma veya mazeretler gibi farklı şekillerde gösterebilirler. Nihayetinde konu, neyi affedebileceğiniz ve neyin sınır çizilmesi gerektiği ile ilgilidir. Bu badireyi atlattığınızda ilişkiniz için zorlu bir sınavı vermiş olacaksınız.

30 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlarınız ön plana çıkabilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili harcamalarınız artabilir. Kariyer veya seyahatlerde bazı hayal kırıkları yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansıyaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Enerjinizin yüksek olması, sizi farklı kılacak.

30 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 59' 03" R
Ay
İkizler
01° 08' 29" R
Merkür
Başak
22° 56' 17" R
Venüs
Terazi
29° 16' 33" R
Mars
Yengeç
10° 16' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 22"
Satürn
Balık
14° 56' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 35"
Neptün
Balık
28° 28' 25"
Plüton
Oğlak
29° 43' 54"
Chiron
Koç
22° 11' 52"
Lilith
Terazi
09° 25' 42"
True Node
Koç
06° 38' 44"
Son Güncelleme : 22/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>