Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor.

İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor. İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir.

Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın.

Sağlık konularında abartılara dikkat ! Kendinizi bu kadar yıpratmamalsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki bazı sorunları yeniden değerlendireceğiniz ve bunların çözümleri yolunda adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle maddi konulardaki sorunlarınızın çözümleri için alacağınız kararlar sizin için olumlu olacaktır. Genel çevrenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmeniz bu sorunları aşmanıza yardım edecektir. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz ve bunların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

1 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 08:20 Ay-Boğa burcu geçişiyle Salı gününe adım atıyoruz. Sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeyi arzuluyoruz.  Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir.  O yüzden temkinli davranabiliriz.  Eğer emin olursak,  o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 10:39 Güneş-Jüpiter mücadeleci görünümü, mesleki ve toplumsal konularda baskın davranmanızın işaretçisidir. Değerlerinize sıkı sıkıya sahip çıkabilirsiniz. Sınırlarınıza kimsenin dayanmasına müsaade etmesiniz. Hassasiyet yoğundur. Eğer bir şey canınızı sıkıyorsa ve sizin inandıklarınıza ters düşüyorsa, tepkinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Saat 19:38 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür.  Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Hedefinize uygun bir yolda ilerlememiz ve amacımıza ulaşmamız dileğimle,

1 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi saklamak size yakışıyor. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Eski olayları kafanızdan atmanın bir yolunu bulmalısınız. Dostlarınızdan alacağınız yardım, size önemli kapıları da, açacaktır. Geçmişin pürüzlerinden kurtulmanın tam zamanı.

31 Mart 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor. Aksi takdirde yanlış yolda ilerleyebilir veya yolun ortasında kaybolabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün çoğumuz(ya da muhatap olduğumuz kişiler), aslında odaklanmamız gereken konulara odaklanamayabiliriz. Belli konu veya anlaşmaların eksik tarafları veya geleceği üzerine tahminler yapmak yerine, asıl konsantre olunması gereken şeyler üzerinde düşünülmesi ve konuşulması gerekiyor. Beklenmedik gelişmeler söz konusu olsa da, yapılacak önemli işler ihmal edilmemeli.

1 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularda yoğun ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yardımseverliğiniz ve gülen yüzünüzle pek çok ortamda öne çıkabilir, yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Sizi destekleyenlerin sayısı artacak. Yalnız bu duruma kendinizi kaptırıp gereksiz riskler almayın. Güvenilir dostlarınızın tavsiyelerini mutlaka dikkate alın.

1 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AMAÇSIZ yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi yaratıcı hissedeceksiniz. Paraya karşı ilginiz artacak.

31 Mart 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

1 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>