Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız. İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak.

Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir. Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlara karşı oldukça duygusal yaklaşımlar göstereceğiniz bir gündesiniz. Merhamet hislerinizin artması çeşitli yardımlar yapmanıza yol açacaktır. Geleceğe yönelik beklentilerinizde de duygularınızın etkisi hissedilecektir. Bugün mantıklı davranmak sizin için kolay olmayacaktır. İçinde bulunduğunuz ruhsal durum dikkatli olmazsanız zarar görmenize yol açabilir. Beslenmenize ve alacağınız ilaçlara dikkat edin, küçük sağlık soruları yaşayabilirsiniz.

27 Mart 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe, saat 09:52 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında başlarken, belirsizlik içeren meseleler üzerinde bir hayli duracağız. Kimseye taviz vermeden çıkarlarımızı kollamamız gerekiyor. Özellikle ilişki ve parasal meselelerde buna dikkat etmek azlım. Saat 14:21 Ay-Satürn mücadeleci  görünümü, aşk hayatınız ve başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki meseleler üzerinde  ciddiyetle durmamızı sağlıyor. Saat 15:14-28 Mart saat 02:10 arasındaki  Ay-Boşluk süresince, İç  huzurunuz son derece önemlidir. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Hayatın güzelliklerini, dostlukların uzun ömürlüsünü, sevginin gücünü, el ele vermenin huzurunu hissedebileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle,

27 Mart 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrıları olabilir.

27 Mart 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize ve belli özelliklerinizi daha rahat kullanabilmenize yardımı dokunabilecek çalışmalarda bulunabilir veya bu amaçlı uygulama kolaylığı sağlayabilecek aletler edinebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Özel yaşamımızı veyahayatımızı ilgilendiren bazı konular düşündüğümüzden veya umduğumuzdan fazla zamana, enerjiye, ekipmana, harcamaya, bilgiye, tecrübeye v.b şeylere mal olabilir. Konunun ne olduğuna göre umulanın dışına çıkan değişkenler fark edecektir. Ancak, konu şu ki planların hepsi planlananın dışında gayret veya donanım gerektirecektir.

27 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişim rüzgarları kapınızı çalıyor. Kendinizi bu rüzgara bıraktıkça ferahlayacak ve aradığınız çözümleri kolayca bulacaksınız. Bu yüzden dikkatinizi korkularınıza değil hedeflerinize yönlendirin. Ortak paralar konusunda da adım atmanız gerekebilir. Hayata neşeyle bakabilen dostlarınızla buluşup sohbet etmekte size iyi gelecektir.

27 Mart 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİLGİLERİNİZİ sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Tecrübelerinizden yaralanılması sizi olumlu şekilde motive ediyor.

27 Mart 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz veya sorumluluklarınız artış göstermeye başlasalar bile, bu duruma ilk başta uyum sağlamakta zorlanabilir, biraz gevşek davranabilirsiniz. Yine de, saatler ilerledikçe özdisiplini sağlayacak ve sıkı çalışmaya başlayacaksınız.

27 Mart 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 56" R
Ay
Boğa
13° 26' 01" R
Merkür
Başak
20° 39' 14" R
Venüs
Terazi
27° 46' 39" R
Mars
Yengeç
09° 35' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>