Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz, karşılığını göreceksiniz.

Önümüzdeki günler içinde para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu. Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir.

Taraf olmaya epeyce zorlanacağınız bir konudan, hızla uzaklaşmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri planladığınız olayları gerçekleştirmek için çeşitli fırsatlarınız olacaktır. Acelecilik eğilimizin fazlasıyla ortaya çıkması karşınıza çıkacak bazı fırsatları değerlendirememenize yol açabilecektir. Karşılaşabileceğiniz küçük yenilikler sizi heyecanlandırabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Küçük gerilimler yaşayabilirsiniz ve bu durum sizi rahatsız edecektir. Girişimlerinizde esnek ve sakin olmaya çalışmalısınız.

28 Mart 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:10  Ay-Balık burcu geçişiyle Cuma gününü selamlayacağız. Yaşamımızın akışını düzenleme konusundaki yeteneğimizi,  ortaya çıkartan bu enerji, sınırlamalardan kurtularak kendimize yönelmemizde bize yardımcıdır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar. Hayata bakış açınızı yenileyen ve sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlamaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların hayata bakış açıları ne olursa olsun  onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 07:32 Merkür-Pluto görünümü,  aşkı zihnimizin derinliklerinde  yaşamamız ve hissetmemiz adına bizi destekliyor. Güven duygumuz yükseliyor ve sevginin hayatımızda ne kadar önemli bir güç  olduğunu tekrar hissetmemizi sağlıyor. Saat 12:27 Ay-Neptün kavuşumu, başkalarının duygularını anlamanızda, sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda destekleyici olan bu görünüm, hayatın zorlu yanlarından ziyade, bizim için önemi olan güzellikleri kucaklama arzumuzu büyütüyor. Saat 20:42 Ay-Jüpiter olumlu görünümü gayet faydalıdır. Duygularımız yoğundur, güçlüdür. Şükür duygumuz yüksektir. Elimizde olanların kıymetini biliriz ve hayata umutla bakarız. Gün boyunca  mutluluk  sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler  dileğimle,  

28 Mart 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizi kendi tarzınızda yaşamak istiyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz doğrultusunda sabit tavırlar içinde olmanız partneriniz açısından olumsuz olabilir. Onun istekleri ve sizin davranışlarınız arasında oluşan çelişkiler, ikiniz için zaman kaybı anlamına gelecek. Akşam saatlerinde olumsuzluğunuzu yenebilirsiniz.

28 Mart 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize ve belli özelliklerinizi daha rahat kullanabilmenize yardımı dokunabilecek çalışmalarda bulunabilir veya bu amaçlı uygulama kolaylığı sağlayabilecek aletler edinebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Özel yaşamımızı veyahayatımızı ilgilendiren bazı konular düşündüğümüzden veya umduğumuzdan fazla zamana, enerjiye, ekipmana, harcamaya, bilgiye, tecrübeye v.b şeylere mal olabilir. Konunun ne olduğuna göre umulanın dışına çıkan değişkenler fark edecektir. Ancak, konu şu ki planların hepsi planlananın dışında gayret veya donanım gerektirecektir.

27 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün, sizi zihinsel anlamda geliştiren konular ve imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar sizi inançlarınızı sorgulamaya yönlendirebilir. Kendinize koyduğunuz bazı kuralları değiştirmeniz gerekebilir. Farklı kültürleri ve inançları öğrenmek isteyebilir hatta bu konularda akademik bir eğitim alma kararı bile verebilirsiniz. Yolculuklar da yeni bir bakış açısı getirebilir.

28 Mart 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARI kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden de destek almalısınız.

28 Mart 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzü, rutin işlerinizle ve bunların içlerinde barındırdığı detaylarla uğraşarak geçirebilirsiniz. Maddi konularla alakalı olarak sizi sıkan bir gelişme yoksa da, işlerinizle ilgili bazı noktalar, kafanızı kurcalamaya başlayabilirler.

28 Mart 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>