Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki kıskançlık oyunlarının ilişkinizi beslediğini düşünürken, aşırılıktan kaçınmalısınız. Değişik bir ilişki içindesiniz. Yapay çabalara, planlanmış sürprizlere iç ihtiyacınız yok. Doğallığınız heyecanı üretiyor.

Güçlü bir görünümünüz var. Bunu zedeleyecek davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ufak, tefek aksamalar göz korkutacak boyutlarda görünmüyor. Destek arayışlarınız, bugünlerde yüzünüzü güldürebilir. Huzurunuz düzelecek gibi görünüyor.

Güvenli para dayanaklarınız var. Ama bunların varlığı, sizin için aynı zamanda bir sıkıntının da kaynağı gibi görünüyor. Şu sıralar para alışverişlerinde pek içinizi hoş etmeyen görüşmeler yapabilirsiniz.

Bir an evvel kafanızı dinlendirme fırsatları yaratmalısınız. Zihinsel yorgunluğunuz, bedensel çöküntülere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde artışlar olabilir.

26 Mart 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:39 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Özel bir ilişkide veyaortaklığında çıkarlarımızı korumamız, uzlaşıdan yana olmamız gerekecek.  İşimize gelmeyen durumlar olduğunda, göze göz bakış açısıyla problemleri çözemeyiz. Gerekli olduğunda esnek düşünmekte yarar var. Saat 09:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, çevrenizdeki insanların tuhaflıklarına, gelişen olaylara karşı duyarlılık göstermenizi sağladığı gibi, mantıklı bir şekilde hareket etmenizde de destekleyicidir. Saat 15:11 Merkür-Jüpiter görünümü sizler açısından olumludur. Hayatın size güzellikler sunacağını düşünürsünüz. İnancınız bir hayli yükselir. Fikirlerinizi kimseyi kırmadan, ılımlı bir şekilde ifade edersiniz. Bulunduğunuz alanı, sevdiklerinizi ve sizin için kıymetli olan her şeyi koruma altına alırsınız. Duygularınız hassastır. Kimse üzülmesin, karmaşa olmasın diye dikkat edersiniz. Ancak gerçeklerin de farkında olmayı bilelim. Saat 20:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü kredi çekmek veya farklı bir şekilde borçlanmak konularında dikkatlice gözden geçirmenin faydalı olacağını gösteriyor. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle  

26 Mart 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jüpiter'in sizi olumlu yönlendirmesi sayesinde; günlük hayatınızdaki her türlü olaya, duygusal bakmamayı öğreniyorsunuz. Bugün, birlikte vakit geçireceğiniz kişilerde, farklı bir özellik arıyorsunuz. Alınganlık göstermeniz için hiçbir neden yok. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz.

26 Mart 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz. Bugünlerde meydana gelen olaylar gideceğiniz yönü belirlemenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında çoğumuz girişimde bulunmaktan veya başlatan taraf olmaktan çok tepki verme veya cevaplama prensibiyle hareket ediyoruz. Bugün için bunu değiştirmek ve girişimde bulunmak enerji ve zaman kaybını azaltacağı gibi önemsediğimiz işlerde daha fazla hareket kabiliyeti elde etmemize de yardımcı olabilir.

26 Mart 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün pek çok yeni haber alabilirsiniz. Özellikle parayla ilgili konularda ani gelişmelerde yaşanabilir. Hemen endişeye veya evhama kapılmayın. Bu yeni durumlar yatırımlarınızla ilgili önemli fırsatlarda içeriyor. Yatırımlarınızı yenilemeniz gerekebilir. Değişime ayak diremeyin. Bankaya da gün içinde yolunuz düşebilir.

26 Mart 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Mütevazı olmak istemiyorsunuz.

26 Mart 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yapmayı düşündüğünüz işlerinizle ilgili bazı karışıklıklar olabilir ve önceden hazırladığınız programı terk etmek zorunluluğuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazı şartlarla baş edebilmek için, yaklaşımlarınızı da değiştirmeniz gerekebilir.

26 Mart 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>