Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kötü tecrübelerin sizi bilediği şeklinde savunmalarınız var. Oysa çevrenizde bu kadar anlaşılır olmayan başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Aşk ilişkilerinde kuşkuyla bakılan bir görüntü veriyorsunuz.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Yakında para içerikli kent dışı yolculuklarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalarınızı, sadece kendinizin inandığı gerekçelerle savunma altına almaya çalışmamalısınız.

Yapıcı eleştirilere açık olun. Bugünlerde size belli konularda çok yararı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olacaktır. Hoşunuza gidecek haberler alabilirsiniz ve iletişimlerinizde bir hareketlenme var. Arkadaşlarınızla birlikte kısa süreli planlar yapabilirsiniz ve ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz ancak eski bir hatanızı değerlendirmeye alabilirsiniz ve bu sizin gerilime girmenize neden olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirebiliyorsunuz.

29 Mart 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz, saat 02:20 Ay-Merkür kavuşum etkisi altında başlıyor ve  gönül ilişkilerinde fedakarlık ve özverili tavırlar ön planda olmaya başlar. Gerek partnerinizle gerek günlük aktivenizde, insanlarla olan bağlantınızda, hayatın tüm karmaşık ve sıkıntılı yanlarını inancınızla aşarak,  aşkla ilerlemek istersiniz. Ben doğru olan bilginin önemsenmesi, hayali düşünmekten, araştırmadan soruşturmadan bir fikrin, inanışın peşinden gidilmemesi gerektiğini söylemeliyim. Saat 15:45-30 Mart saat 03:54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık.  Sıradan hayatımızın,  değişime uğrayacağı günü özlemle bekliyoruz.   Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız.  Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız.  İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız.  Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Saat 21:05 Venüs-Mars görünümü, şu andaki mevcut şartların, ilişkimizde yaşanan gelişmelerin, iç dünyamızda bizi yorduğunun işaretçisidir. Hayatı akışına bırakmak kolay değildir. Yönümüzü bilmek, ona göre hareket etmek isteriz. Olan bitenleri seyretmek değil, aklı başında düşünmek en doğrusudur. Saat 23:14 Venüs-Satürn arasındaki dikkate değer görünüm, ortaklaşa yapılan işler, ilişkiniz, aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular üzerinde çok fazla durabilirsiniz. Bir hayli düşünürsünüz. Endişelenebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Karar vermekte, durumları net olarak görmekte zorlanırsınız. Keyifli, huzurlu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

29 Mart 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Bugün konularına odaklaşacaksınız. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz.

29 Mart 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz. Bilginizi, tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanız ilginç kişileri size çekebilir ve vizyonunuzu geliştirmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli ilişki, iş, plan veya projelerimizin çalışıp çalışmayacağını, ilerleyip ilerlemeyeceğini görmek istiyorsak öncelikle denememiz gerekiyor. Önce topu oyuna sokalım, bakalım pasa gelen var mı? Önce cesur ve girişimci olmak gerekiyor.

29 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

29 Mart 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KALBİNİ kırdığınız kişilerin gönlünü almalısınız. Eski aşkınızla ilgili kötü hatıraları bir türlü kafanızdan atamıyorsunuz.

29 Mart 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki yakın ilişkileriniz, önem kazanmaya başlayabilirler. Yakın çevrenizdeki insanlara uyum sağlamanız gerekebilir; bireysel davranmakta ısırarcı olmayın. Şartların getirdiklerine uymanız, sizin adınıza daha yararlı olacaktır.

29 Mart 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>