Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok.

Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik.

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız.

Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak bir rahatlama hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bu rahatlamanın etkisiyle bazı işlerinizi bitirmeye fırsat bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgilenebilirsiniz ve bu konudaki çalışmalarınız artacaktır. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda olumlu etkiler altında olacaksınız ancak olayları akışına bırakmak yerine yönlendirmeye çalışmanız sizin için zararlı olacaktır. Girişimde bulunmayın.

30 Mart 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar gününe  saat 20:45 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında adım atacağız. Genel olarak baktığımızda,  parasal meseleler olmak üzere, kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı uygulama ve mesleki anlamda yeni girişimde bulunma arzumuz yoğundur. Bu burçta oluşan Yeniaylar, insan karşına çıkabilecek bir fırsatı hemen değerlendirmek veya bir problemi çabucak çözmek arzusu verir. Fakat verilen kararın, atılacak adımların, köklü olması, ileride pişmanlık uyandırmaması çok önemlidir. Yeni bir görev üstlenmeye hazırızdır. Yeter ki bir değişim olsun ve canlanalım. Özgür olmak isteriz. Kimsenin emri altına girmekten hoşlanmayız. Bize karşı agresif tavır gösterilmesinden hoşlanmayız. Ancak bütün bunlar için, Yeniayın ardındaki yönetici güce bakmak durumundayız. İşte bu güç Mars gezegenidir. Ancak şu aralar geri hareketini sürdürmektedir. Bu da gösteriyor ki, ailevi konular, yuvanız, birlikte aynı ortamı paylaştığınız kişilerle ilişkiniz ve gelecek hedefleriniz yönünde  zorlanabiliriz. İş ve ev arasındaki dengeyi mutlaka iyi korumak gerekiyor.  Bir yandan kendi arzularınız, diğer taraftan başkalarına uymak zorunda kalışınız kolay olmayabilir. Eski meseleler kendini yeniden hatırlatabilir. Bizim, bu iki haftalık süreçte, bilinçli bir şekilde durumumuzu gözden geçirmemizde yarar var. Yeniayın her birimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,  

30 Mart 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

30 Mart 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir. Rekabet ve mücadele gerektirmesine rağmen her tür gelişmeyi detaylı şekilde ele almakta fayda var.

30 Mart 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

30 Mart 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLETİŞİM içinde olduğunuz kişilerin farklı davranışlarından etkilenmek istemiyorsanız herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

30 Mart 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki yakın ilişkileriniz, önem kazanmaya başlayabilirler. Yakın çevrenizdeki insanlara uyum sağlamanız gerekebilir; bireysel davranmakta ısırarcı olmayın. Şartların getirdiklerine uymanız, sizin adınıza daha yararlı olacaktır.

29 Mart 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>