Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatlar Kapıda! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sarf edecek olduğunuz sözleri daha özenli seçmeye çalışmalısınız. Yanlış anlaşılmaya müsait olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var. Biraz mücadele ile tüm olumsuzlukları geride bırakabileceğinizi de unutmamalısınız.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen maddi gücü doğru anlamda değerlendirme altına almanız gerektiğini de unutmamalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizle, komşularınızla veya kardeşlerinizle konuşmak isteyebilirsiniz. Paylaşım halinde olmak, herkesin kendinden bir şeyler bulmasına yardım edebilir. Ailevi sorunlarınız ve ihtiyaçlarınız karşısında sizin maddi ve manevi gücünüz belirleyici olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak biraz dalgalı hissedebilirsiniz. İçinizdeki gerginlikleri ve endişeleri net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, kendinize zaman ayırarak ve duygularınızı sakinleştirerek iç huzuru bulabilirsiniz. Bugün dikkatinizi sevdiklerinize, aile bireylerinize ve evinizde yapmanız gereken işlere odaklayabilirsiniz. Evinizde düzenleme yapmak, ailecek güzel bir akşam yemeği planlamak size iyi gelebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun yıllardır ilişkisi olan Yengeç burcuysan, partnerinle evlilik kararı alabilirsin. Bu konuda sevgilinle net konuşmalar yapabilirsin. Partnerinin ailenle iyi anlaşması seni çok rahatlatıyor. Eğitim hayatı devam eden Yengeç burcuysan, kariyerini etkileyecek önemli birfırsatı yakalayabilirsin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde içinizden onlara dair geçirdikleriniz sizi olumsuz yönde etkileyebilir, daha çok içinize çekilmenize neden olabilir. Kolay olana kaçmayın, zorlayın ve kendiniz için yapabileceğiniz daha iyi planlara yönelin. 

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar için acele etmeyin. Gereksiz harcamalardan kaçının. Eğitsel konularda dağınıklıklar olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin işine koşmaktan kendinizle ilgilenecek yeterli zamanı bulamamanız enerjinizin gün ortasında tükenmesine sebep verebilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeylerin olmasını beklerken engellerle karşılaşmak sizi yıldırmak için değil daha iyi şekilde hazırlanmanız içindir. Bunu ayrımı yapabildiğinizde dayanılmaz olan her şeyin üstesinden gelebileceğinizi görürsünüz. Parasal konularda riskli yatırımlardan uzak durabilir, kaygıyla ya da kontrolsüz bir şekilde yapılan harcamaları durdurabilirsiniz. Sizin amacınız bu değil. Ne istediğnizin farkında olun.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, merakınız harekete geçtiği için bugün özellikle ilginç bir şey öğrenmekle ilgileniyorsunuz. Zaman zaman faydalı olabilecek zorlu düşüncelerden bir adım geri çekilme eğilimindesiniz. Bu, bir durumun eksik bulmaca parçalarını keşfetmekle ilgili olabilir. Resmin tamamı henüz ortaya çıkmamış olsa da yine de tatmin edici olabilir! Bilginizi ve becerilerinizi genişletmek için fırsatlar arayın çünkü geçmişte kaçırdığınız bir fırsat yeniden ortaya çıkabilir ve daha yakından bakmaya değer olabilir. Düşünceler ve konuşmalar bugün geçmiş sorunları, özellikle eski ilişki zorluklarını çözmek etrafında dönüyor. Sosyal unsurlar tarafından daha kolay dikkatiniz dağılıyor.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gününüz.. Güçlü kararlar verebilecekleri bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçtiğimiz günler sizin için biraz zor geçmiş olabilir sevgili yengeçler. Çatışmaların öğretici yanına odaklanmayı öğrendiğinizde ilişkiler sizin için daha kolay bir hal alacak. Kendinizi suçlamak yerine çaba harcayıp olduramadığınız kişilerden uzaklaşmak size çok iyi gelecek.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili değişimler söz konusu.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>