Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Harcamalarını Kontrol Ediyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Tepkisel yaklaşımlarınızı doğru ayarlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluk sayesinde her şeyi lehinize çevirme şansınız da var.

Mesleki olarak ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Sorunların ve sıkıntıların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla yakından ilgili olabilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın ve beklentilerinizin karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygunluk göstermeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etme biçiminizi güncellemelisiniz. Bu sadece dil bilgisi kuralları ile değil, saygı, nezaket ve anlayışla da desteklenmelidir. Bu başkalarının görüşleriyle çatışmanızı engelleyecektir. Küçük ayrıntılar hayat kurtarır.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve duyarlı olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı empatiyle yaklaşarak onların duygularını önemseyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda ise açık ve net bir iletişim kurmaya özen göstermeniz gerekebilir. Duygusal anlamda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, fakat içsel dengenizi korumak için kendinize zaman ayırarak huzurlu aktivitelere yönelebilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirerek bugünü keyifli ve verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Umuyorum ki günlük burç yorumunuz size yardımcı olur!

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde harcamalarının artması seni zor duruma sokabilir. Daha planlı hareket etmek isteyeceksin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinizin kariyerindeki yenilikler birtakım değişiklikleri beraberinde getirebilir. Yeni hayatınıza hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışacaksınız.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi güvenliğinizle ilgili beklentilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Sabit olduğunu düşündüğünüz değerler ve durumlar değişime uğrayabilir. Bu değişimleri bir kayıp olarak görmeden yeni fırsatlar olarak değerlendirmeniz daha faydalı olacaktır. 

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda iyileşme meydana gelebilir. Sanatsal uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi sorgulama moduna geçebilirsiniz. Onların sizin hakkınızdaki fikirlerini ve düşüncelerini de merak edebilirsiniz. Bu kadar duyar kasmanıza gerek yok.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalitenin tanımını yaparken bunun sürdürülebilir ve yenilenebilir olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde kurduğunuz sistemi bir sonraki günlere uyarlamak sizin için zorlaşabilir. Bile bile bir zorluğun ortasında kalmamak için bugün bazı kararlar alın ve yaşam tarzınızı,ve ilişki kurma biçiminizi, bilgilerinizi güncelleyin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bu günlerde daha fazla öngörülebilirlik ve güvenlik ararken, bir parçanız eğlenmeyi ve belki de biraz doğaçlama yapmayı tercih ediyor! Bu iki dürtü bugün erken saatlerde savaşıyor. Hedefler, talimatlar ve konuşmalar konusunda biraz kafa karışıklığı olabilir. En iyi seçeneğiniz beklemektir ancak beklerken üretken olun! Gün ilerledikçe kendinizi yönlendirmeniz daha kolay. Hayatınızı daha güvenli ve konforlu hale getirme konusunda özellikle anlayışlısınız. Davranışlarınızda nazik, olumlu bir dokunuş var ve bu da güven kazanmanıza yardımcı oluyor. Bir şeylerin olumlu tarafını görmek her zamankinden biraz daha kolay. Havadaki açıklık ve dostça enerji olumlu düşünmeyi teşvik edebilir. Yaratmayı ve paylaşmayı içeren hedefler ivme kazanabilir. Para meseleleri daha büyük olasılıklar ve fikirler düşünmekten faydalanır.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, uyumlu ve dengeli ilişkiler kurabileceğiniz, duygusal anlamda güvende hissedeceğiniz bir gün. Ailenizle vakit geçirmek, düzen değişikliği, yeni kararlar bugünün konusu. İlişkiler, anlaşmalar, yeni başlangıçlar için uygun bir gün. Sezgilerinize güvenin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili bazı süreçlerde iletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şimdi yeni bilgilerden rahatsızlık duymayın. Sizi kızdıran şey yabancılık, gerçekler değil. Yeni düşünce ve felsefeler ile başa çıkmak için hazır olana kadar uzun vadeli kararları erteleyin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>