Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yorucu ilişkilerdeki deneyimlerinizde, karşı tarafa tanıdığınız fırsatların olumlu karşılıkları var. Aldığınız önemli kararları çabuk unutmanız, duygularınızın henüz ayakta olduğunu gösteriyor.

Hayata doyumlu bakışınız, başkalarının fırsat gibi göreceği imkanları tepmenize neden olsa da, sizi risklerden koruyor. Kendi çapınıza göre önünüze koyduğunuz hedeflerde, yolunuz açık.

Bu konularda hırsınız yok ve buna kararlısınız. Gündelik hesaplar içindesiniz. Kazancınızı arttırabilme olanaklarınız içinde yaptığınız ilkesel elemeler geriye bir şey bırakmıyor

Çözümsüz bazı konularda, bugünlerde dışardan daha etkili olabilirsiniz. Bazı kararları kendiniz vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz evinizi ilgilendiren sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizde yeni konular gündeme gelecek ve üzerinde konuşulacaktır. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz

14 Mart 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe, saat 09:24-16:17 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında uyanıyoruz. Maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Güçlenmek, kendimizi ifade etmek, yeteneklerimize önem vermek adına, gözden geçirmelerde bulunalım. Gereksinimleriniz konusunda hassas olacağınız bu zaman dilimi içinde, inancınız  sizi koruyucu ve yol gösterici olabilir. Moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmenizi tekrar hatırlatmak isterim. Saat 16:17 Ay-Başak burcu geçişiyle,  özverili davranmanın  sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Bu saat sonrası günlük işlerimizi düzenli bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Çevremizdeki insanları gözlemleyeceğiz. Saat 18:17 Merkür-Mars görünümü, şu andaki mevcut şartların, ilişkimizde yaşanan gelişmelerin, iç dünyamızda bizi yorduğunun işaretçisidir. Hayatı akışına bırakmak kolay değildir. Yönümüzü bilmek, ona göre hareket etmek isteriz. Ancak aklı başında hareket  en doğrusudur. Mars geri hareket dönemindeyiz. Lütfen zaman olgusunu göz önüne alarak düşününüz.   El ele, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz dileğimle, Huzur bizlerden yana olsun.  Can-ı yürekten sevgilerimle,

14 Mart 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirin. Çünkü, bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir. Kişisel başarının önemli olmadığı bu ortamlarda değişikliğe ihtiyacınız var.

14 Mart 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizin istediğiniz şekilde ilerleme gösterebileceği, hatta belki de belli fırsatlar yakalayabileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ne tür sonuçlar doğurur bilemem, ama karşılığını ve verilecek tepkileri hesaplamaksızın duygu ve düşüncelerimizi açıkça dile getirebileceğimiz veya net şekilde ifade etme arzumuzun yükseldiği bir gündeyiz. Kısa sürede geri dönüş alamasak da gereken yerler gereken mesajı alacaktır.

13 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ve kardeşler konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle iletişim konularında yoğunluk olabilir. Pek çok telefon görüşmesi ve yazışma yapmanız mümkün. Yakınlarınız ya da kardeşinizle ilgili ilginç haberler duyabilirsiniz. Bu haberlerin bazılarının doğru olmayabileceğini unutmamalısınız. Akşam saatleri ziyaretler gündeme gelebilir.

14 Mart 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL dünyanız oldukça belirgin. Üstelik kendi değer yargılarınızın dışında hareket etmekten de hoşlanmıyorsunuz.

14 Mart 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız son derece güçlenebilir ama bu durum, sizin duygusal yaklaşımlara girerek hatalı adımlar atmanıza neden olmayacaktır. Hiserinizi net biçimde görebilecek ve bunları çevrenize kolaylıkla ifade edebileceksiniz.

14 Mart 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 57' 31" R
Ay
Boğa
16° 04' 17" R
Merkür
Başak
20° 59' 22" R
Venüs
Terazi
27° 59' 52" R
Mars
Yengeç
09° 41' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 49"
Satürn
Balık
15° 01' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 28"
Lilith
Terazi
09° 18' 44"
True Node
Koç
06° 38' 04"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>