Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Evde Vakit Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da birlikteliğinize yönelmeniz zor olmayacaktır. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bir gün. Kontrolü elinizde bulundurun.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. İstenmeyen sorunları geride bırakmak için uygun zamandasınız ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumları tamamen çözüme kavuşturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Birbirinizin ihtiyaçlarını ve hissiyatını doğru anlama konusunda çaba göstermelisiniz. Bu çaba olmayınca ortaya kalp kırıklıkları çıkabilir, buna mahal vermeyin.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal bir denge sağlama ihtiyacı duyabilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı kararsızlıklar yaşayabilir ve duygusal dalgalanmalar hissedebilirsiniz. Ancak sabırlı olmak ve duygularınızı anlamak için zaman ayırmak önemlidir. Ayrıca, ilişkilerde iletişim engellerine dikkat etmek ve anlaşmazlıklardan kaçınmak da önemlidir. Heyecan verici fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, ancak aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Başkalarıyla işbirliği yapmak ve destek almaktan faydalanabilirsiniz. Duygusal olarak besleyici ve sakin bir ortam yaratmak için evde zaman geçirmek size iyi gelebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız, yeni tanışacağınız kişi sizi bir hayli etkileyebilir. Çalışan bir Yengeç burcuysanız,değişikliği yapmayı düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yaptığınız plan bir anda iptal olabilir. İlk başta planınızın iptal olduğuna üzülseniz de daha sonra evde dinlenmek size iyi geleceğini fark edeceksiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte kaçırdığınız bir fırsatın ya da onunla ilgili konuların önünüze geldiğini görebilirsiniz. Ev alma, taşınma gibi düşünceler gündeminiz olabilir. Bulunduğunuz ve bulunmak istediğiniz çevre arasındaki farklardan rahatsız olup kararsızlık içinde kaldığınızda, bu durumun sizin için bir getirisinin olmadığını fark etmelisiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakini algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizle ilgili konularda yoğun baskı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle işinizle alakalı atacağınız adımlar oldukça köklü olabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk konularında kısmetsiz olduğunu düşünebilirsin biraz. İnsanlarla yakınlık kurmak konularında şanssız olduğunu düşünerek kendine haksızlık etmemelisin ama. Bazı şeyler şu anda istediğin gibi gitmese de ileride bu durum değişebilir. Umutlu kalmanda fayda var.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün motivasyon ve zihinsel enerji açısından güçlü. Artık neredeyse her şeyi üstlenmeye hazırsınız ve işle ilgili fikirleriniz inanılmaz derecede verimli. Esas olarak bilgi veya becerileriniz aracılığıyla pratik desteğinizi sunmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi her zamankinden daha kolay hayal ediyorsunuz ve uzun vadeli planlar yapmak veya bir projenin haritasını çıkarmak bu konuda etkili olabilir. Gün, çoğunlukla birebir ilişkiler ve etkileşimler için kolay, doğal bir enerji barındırıyor. Bugün, hemen sonuca varmak ve karar vermek yerine farklı bir bakış açısı veya ikinci görüş arama eğilimindesiniz. Bu, çabalamadan insanları kendinize çektiğiniz bir zaman olabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz.

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç, ilişki ve ortaklık konuları ön planda olabilir, beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz keyifli geçsin.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aradığınız doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. İş yerinde olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha aceleci olmanızı gerektiriyor. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>