Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hataların pişmanlığını birkaç kez yaşamış olmanıza karşın, yeterli gelmemiş gibi rahat davranıyorsunuz. Geriye dönüşü olmayan sözler sarf etmekten vazgeçmelisiniz.

Düşüncelisini ve belli konularda ciddi tereddütleriniz var. Oldukça önemli kararlar almak üzere görünüyorsunuz. Sakin davranarak hiçbir şey kaçırmış olmayacaksınız.

Ortalama kazancınız, ortalama beklentilerinizle dengeleniyor. Birikime yönelik niyetleriniz, mevcut koşullarınız içinde oldukça zor. Yeni kaynaklar aramaya yönelebilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde çalışma ortamınızda karşılaşacağınız zorluklarınız var. Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi son derece olumlu ve iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek çeşitli gelişmeler olacaktır. Güzel ortamlarda bulunma ve eğlenme şansınız olacaktır. Son derece enerjik olacaksınız ve yeni atılımlar yapabileceksiniz. Ancak acelecilik eğiliminizi bırakmalı ve sakin davranmaya çalışmalsınız. Kendinizi geliştirmek ve çeşitli organizasyonlara katılma şansınız olacaktır. Aşk yaşamınızda güzel gelişmeler olacaktır.

15 Mart 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz boyunca Ay-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Bir takım  endişeler taşıyabiliriz, titiz düşünebiliriz, ince eleyip sık dokuyabiliriz. Bunları gayet doğaldır. Ancak bu enerji tüm insanlar üzerinde etkilidir. Onun için,  çevremizdeki insanların eleştirel tutumlarıyla karşılaştığımızda anlayışlı olmayı unutmayalım. Saat 13:07 Ay-Jüpiter görünümü sayesinde hem tutkuluyuz hem aşkla büyüyoruz. Gönlümüz huzur buluyor, şüpheler ortadan kalkıyor, rahatlıyoruz. Güven duygumuz yükseliyor ve bütün sorunları aşabileceğimize dair umutlanıyoruz. Saat 18:32 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki  paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür.   Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Mart 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz şartları yeniden yapılandırmak adına, eski deneyimlerinizden yola çıkarak, olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Hedeflerinizi kendinizi yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

15 Mart 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı veya rahatsız edici hareketleri olan kişilerin hareketlerine itirazlarınız olabilir, ancak uyumu da elden bırakmamakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Hassas bir hafta sonuna giriş yapıyoruz. Hiç kimse yapacağı ya da yaptığı şeyin sorumluluğunu üstüne almak istemeyebilir veya yaptıkları yanlışların farkında dahi olmayabilirler. Yanlışları veya eksikleri gören kişilerin de, bu kişi veya gruplara uyarılarda bulunarak tansiyonu yükseltmemeleri daha faydalı olacaktır.

15 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

15 Mart 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEYECANLARINIZIN dorukta olması hata getirebilir. Partnerinizle farklı dillerde konuşmanız sorun yaratabilir.

15 Mart 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, en çok önem vereceğiniz şey, kendiniz olabilir. Ancak bu, bencilliğe kayacağınız anlamına gelmiyor. Sessiz, sakin bir köşeye çekilip, biraz da kendinizle, kendi iç dünyanızla ilgilenmek istemeniz mümkündür.

15 Mart 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>