Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Organizesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızdaki bakış açınızda değişiklikler söz konusu olabilir. Bu değişimden yarar sağladığınız sürece huzur ve mutluluğu elinizde tutmayı başarabilirsiniz. Güzel gelişmelerle dolu bir gün sizi bekliyor.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, etrafınızdaki gelişmeleri yakından takip etmek isteyeceksiniz. Durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız yüksek. Sınırları zorlamadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Bugün, maddi durumunuzla ilgili gelişmelere odaklanmaya çalışmalısınız. Elinizdeki güçten doğru bir şekilde yarar sağladığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Çaba göstermeye devam etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel gelişimi önemli bulabilirsiniz. Ancak bu sadece ruhsal ve manevi konularda değil, yaşantınıza hizmet edecek her konuda geçerlidir. Bugün işinize ya da aldığınız eğitime, el becerilerinize uygun kurslar ya da çalışmalar araştırabilirsiniz. Dijital platformların uzakları yakınlaştırma nimetlerinden yararlanın.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilemeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirecek aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Kendinize ve duygularınıza karşı daha dürüst olmak, ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, duygusal konularda içsel dengeyi korumaya özen göstermek önemli olacaktır. Bugün duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer geç saatlere kadar çalışan bir Yengeç burcuysan akşamüstü, planlarında beklenmedik değişikler söz konusu olabilir. İlgini çekebilecek farklı kültürlere karşı bilgi edinebilirsin. Yorgunluğunu atma isteğinle beraber aklında ufak bir hafta sonu kaçamağı belirebilir, bununla ilgili hızlı organize olacaksın.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapmak, her an çalışmak ve çıtayı yükseltmek değildir. Kendinizi her an bir telaşın içine dahil ettiğinizde fiziksel ve ruhsal olarak bitkin düşebilirsiniz. Bugün heyecanınızı kaygılarınızla değil, mantığınızla yönetmeyi denemeli, durulmalı ve kalbinizi zorlamamalısınız. 

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Yeni konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğumuz konularda ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmayın.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle ters düşmemek için onları dinleyip anlamaya çalışın ayrıca kişisel anlamda da başarısızlıklara değil geçmiş başarılarınıza odaklanmanız faydalı.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle zaman geçirmenin, evinizde olmanın önemi sizde her zaman fazla olabilir. Bazı konuları es geçmeyi öğrenmelisiniz. Ekonomik koşullarınızı zorlamayacak şekilde bir satın alma işlemi yapabilirsiniz, ailenizle fikir birliğinde olmaya çalışın.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, etkileşimleriniz bugün her zamankinden daha dinamik, yaratıcı ve oldukça coşkulu hissedebilirsiniz. Bu coşkuyla, başkalarına ilham verebilirsiniz. Yine de günün enerjileri hassas tarafta. Zaman zaman sevdiklerinizle bağlantı kurmakta sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca şu anda profesyonel konuları net bir şekilde görmek zor olabilir ve nihayetinde nereye gittiğiniz konusundaki kafa karışıklığını ilişkilerinizi etkileyebilir. Hayal gücünüzün sizi olumsuz yerlere götürmesine izin vermek yerine yapıcı bir şekilde kullanın. Nitekim bugün zirveye ulaşan sorunlar da bir engeli aşabilir ve gerisi yokuş aşağı olmalıdır.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Becerikli işler yapıyor ve yeteneklerini konuşturuyorsun. Finansal konularda çok iyi haberler var. Zorlu bir olaya adım attıysan unutma ki sen çok güçlü bir insansın. Bugünlerde olay ve kişilere farklı açılardan bak. Geçici bir duraklama yaşıyorsan da lütfen önemseme senin için hareketli zamanlar geliyor.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda desteklenebilirsiniz ancak yakın çevrenize dikkat edin. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı barındırdığınız güvensizlik, sessiz kalıp tepki vermediğiniz oranda büyüyor. İkna edici açıklamalar alamayacağınızdan o kadar da emin olmayın. Mesleğinizde çok hırslı olabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanız gerekiyor karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken agresif bir tutum takınmaktan kaçının. Yoğun arzularınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>