Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eğitim Konuların Ön Planda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, her türlü sorunu geride bırakacak ve mutluluğa adım adım yaklaşacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili konuları çözüme kavuşturacaksınız. Her türlü sorunu çözüme kavuşturma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşyalar hayatınızı kolaylaştırmak, rahat ettirmek içindir. Bazı eşyalarınız ve malzemelerinizden artık bunu göremiyorsanız bir değişiklik yapmanız gerekebilir. Evinizle ilgilenmek, kendinizle ve hayatınızla ilgili de önemli değişiklikler yapmak konusunda size ipucu verebilir.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal anlamda biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişimde hassas davranmanızda fayda var ve duygusal tepkilerinizi dengelemeniz gerekebilir. İçsel dengenizi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı anlamlandırabilir ve gerektiğinde bir adım geri çekilerek dinginliğinizi koruyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde tatlı sürprizlerle birbirinizi mutlu edebilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde bukuşmakta çok sorun yaşanmayacak. Tüm problemleri yakın zaman içerisinde ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Başkalarına kıyasla daha farklı göründüğünüzü, yaşadığınızı düşünerek bu histen kurtulmanız zor olacaktır. Bedensel ve mental olarak ihtiyaçlar farklıdır dolayısıyla kendinizi bu farklara kurban etmemelisiniz; kapanmak yerine hayata karışmanız daha iyi gelebilir. 

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında görüşmeler ve ziyaretler size yeni fikirler getirebilir. Ancak uyanık olmalısınız. Öğleden sonra evle ilgili konularla daha fazla uğraşabilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazançlarınızın verimli hale gelmesi için işinize daha da çok yönelmeniz gerekebilir. Ellerini atacakları herhangi bir konuda başarı sağlayacakları günlerdeler.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer yatırım ve parasal konularda çok fazla düşünüyorsan bugün biraz ara vermen gerekebilir. Bugün yeni yatırımlar veya birikimlerini bir yere bağlamak için pek de doğru bir gün olmayabilir. Bazı şeyleri araştırmak ve daha doğru bir gün beklemek sana daha iyi gelecek.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, hayatınızın değiştirilmesi gereken alanları bugün öne çıkıyor. Bir şeyi yapmak için gereken enerji veya zaman miktarını yanlış değerlendirme eğilimi olabilir; bu da sabırsızlığa yol açar. Beklenmedik gelişmelerin veya birikmiş öfkenin şimdi ele alınması gerekebilir ancak bu aşırı enerjiyi nasıl serbest bıraktığınızın ve aynı şeyi yapan diğer kişilerle nasıl başa çıkacağınızın önemli olduğunu unutmayın. Arkadaşlıklar sürprizler getirebilir veya bir arkadaşınızı yeni bir açıdan görebilirsiniz. Sosyal düzeyde veya yeni fikirler, hayaller ve planlarla keşif yapmak için mükemmel bir zaman.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini sevmeniz birçok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmak kendinizi iyi hissetmenize sebep olacak. Bugün sağlam ve kalıcı ilişkilerin temelleri atabileceğiniz bir gün. Geleceğinize dair kalıcı planlar yapabilir ve bunları hayata geçirmek için sorumluluk alabilirsiniz. Yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Meraklı olduğunuz bir gündesiniz. Yakın çevrenizde olup bitenlere kayıtsız kalamıyorsunuz. Konuyla direk ilgili olan kişilerin fazla dikkatini çekmeden bilgi edinmeye çalışırsanız, gereksiz gerginlikleri önlemiş olursunuz. Özel yaşamınızdaki birlikteliğiniz konusunda da gizemli havalar yaratmamaya çalışın. Olduğunuz gibi görünün

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>