Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Paranı Değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Birlikte olduğunuz kişinin yaklaşımlarını analiz etme ihtiyacına giriyorsunuz. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gün ve bunu ortaya koyarken birlikteliğinizi de koruma altına almanız gerekebilir. Ayrıca, birlikteliği olmayanlar için de kafa karışıklı yaşanabilecek bir gün.

Gelişmeleri dilediğiniz gibi kontrol etme şansınız var. Enerjinizin yoğun olacağı bugün içerisinde normalde çekince gösterdiğiniz konulara da ilgi duyabilirsiniz. Çalışmalarınıza hız kazandırabileceğiniz bir gün. İstediğiniz şartların sizden çok da uzakta olmayacağını bilmeniz gerekmekte.

Finansal durumunuz söz konusu olduğunda önceliğiniz kendinizi güvence altına almak olmalı. Herhangi bir adım atmadan önce tüm riskleri analiz ettiğinizden de emin olmalısınız. Kendinizi güvence altına aldıktan sonra dilediğiniz adımları, dilediğiniz şekilde atabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstemediğiniz bir şeyi sürdürmek sizi kırabilir. Bu kırgınlığı yaşamamak için kuralları ve süreci baştan konuşmanız doğru olabilir. Orta yolun bulunabileceği, herkesin akışına uyum sağlayacak bir seçenek için günün ikinci yarısında yapacağınız görüşmeler ya da sergileyeceğiniz tavırlar etkili olabilir.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde daha nazik ve anlayışlı olmaya özen göstermek önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak da iyi gelebilir. Unutmayın, duygusal zekanızı kullanarak çözümler bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerini ve yatırımlarını değerlendirmek için önüne birtakım fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları tecrübesine güvendiğin bir kişiyle uzun uzadıya inceleyeceksin. Aile içinde miras konuları gündeme gelebilir. Bugün herkesin gerçek yüzünü göreceksin. İnsanların aslında göründüğü gibi olmadığını bir kez daha anlıyorsun.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Düşünmeden konuşulanlar, yanlış anlaşılmalar, eleştirel tutumlar bazı ilişkileri zora sokabilir. Yapıcı yönünüzle bugün kendinizi ve hayatınızdaki insanları bazı olumsuzluklardan korumak üzerine emek verebilirsiniz. 

19 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla görüşleriniz nedeniyle tartışmaya girmemeye özen gösterin. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizde yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aldığınız yeni işler nedeniyle zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sabır göstermeniz gereken saatler var.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük olasılıkla asla gerçekleşmeyecek şeyler hakkında endişelenmeyi bırakın ve dünyada yükselmek için iyileşen kozmik iklimi kullanın.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi besleyen duygularınıza sahip çıkmak isteyebilirsiniz. Bunun karşısında duran konulara ve insanlara karşı olumsuz düşünceler beslemek yerine kendi haklı sebeplerinizi anlatmayı tercih edebilirsiniz. Bugün yaşamın mayasını doğru malzemeyle buluşturmanın önemini fark edeceksiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bu çekiciliğinizin yanı sıra eğlenceye olan iştahınızı da artırabilecek mutlu bir gün. İnsanlar sizi daha iyi bir gözle görüyor ve siz de kendinizi iyi hissediyorsunuz. Gün size duygularınızı işlemeniz ve romantik geçmişinizle bağlantı kurmanız için zaman ve fırsat veriyor. Şimdi, kendinizi daha iyi ifade edebiliyorsunuz, ihtiyaçlarınızdan ve sevginizden emin oluyorsunuz. Kendinize, ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize fazladan zaman ayırma eğiliminde olduğunuzda bu oldukça yararlı bir zamandır. Sizin için en disiplinli dönem olmasa da şüphesiz kendinizi daha özgüvenli ve iyi bir şekilde taşıyacağınız bir dönemdesiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklentilerinizin istediğiniz yönde karşılanmadığını görmek canınızı sıksa da güzel günlerin yakında olduğunu kalbiniz hissediyor. Umudunuzu hiç kaybetmediniz. Böyle devam edin. Kalbinizdeki ışık yolunuzu aydınlatacak.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgili çok güzel gelişmeler olabilir. Ayrıca sosyal çevrenizle ilgili ani sürprizler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>