Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. Birlikte olduğunuz kişinin bu süreçte ne yapacağını merak edeceksiniz. İlişkinizden yana var olan sorunları kısa zaman içerisinde çözümlemeye çalışmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. İstediklerinizi kolaylıkla elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabırlı olduğunuz sürece her şeyi yoluna komya şansınız olacak.

Maddi anlamda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Ani harcamalardan kaçındığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşarak çözebileceğiniz durumları tartışarak daha fazla zorlaştırmamalısınız. Yorgunluk ve kırgınlık hissinin uzun süreli olmaması adına bu konuda gereken çabayı gösterdiğinizden emin olun. Birbirinizi dinlemek ve anlamak adına yapacağını bir plan, bir görüşme aile içindeki tüm anlaşmazlıkların önüne geçecek gelişmeleri beraberinde getirebilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden biraz dalgalı hissedebilirsiniz. İçsel çatışmalarınızı netleştirmek için zaman ayırmanız faydalı olabilir. Aşk hayatınızda ise sevdiklerinizle daha fazla iletişim halinde olmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Özellikle karşı tarafa duygularınızı net bir şekilde ifade etmek önem taşıyor.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan,arkadaşlarınla yaşadığın iletişim problemlerinin zamanla çözüldüğünü fark edebilirsin. Bu durum senin motivasyonunu artıracak. Çocuğu olan bir Yengeç burcuysan, çocuğunun okul arkadaşları ile yaşadığı probleme dahil olabilirsin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anı yaşamayı öğrenirken bunu kontrolsüz harcama ve hareket etmemekle karıştırmamalısınız. Hem fiziksel hem de parasal açıdan imkanlarınızı doğru ve yerinde kullanmaya dikkat etmenizde fayda var. Gelecek planlarınız veya sizden beklentileri göz önünde bulundurduğunuzda bunun önemli olduğunu fark etmeniz uzun sürmeyecektir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularla daha yakından ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan hassasiyetler sizi kırılgan kılabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle alakalı dengeyi kurma çabanız ve fazla hassasiyet göstermeniz çevreniz tarafından suiistimal ediliyor. Artık kendinizden vermeyin, biraz da almaya odaklanın. Her şeyi tek başınıza çözmeye çalışmanız sağlık problemlerine yol açabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önceden yaşadığın negatifliklerin etkisini yeni yeni yaşayabilirsin. Özellikle parasal konularda her şey yolunda olsa da ister istemez kendini kaygılara sokabilirsin. Kafanı toparlamak için daha farklı konulara odaklanman gerekecek.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bir zamanlar sizi üzen bir meseleyi aşmış hissedebilirsiniz. Günü en iyi şekilde değerlendirmek için rutini biraz da olsa bozduğunuzdan emin olun. Sabrınız artık olumlu hisler ve dikkat getiriyor. Arkadaşlarınız aracılığıyla hedeflerinize ulaşmanıza veya hayatınızı iyileştirmenize yönelik fırsatlar ortaya çıkabilir. İçinizde uyanan bu arzuları daha iyi yansıtacak yeni hedefler ve kararlar belirlemeyi düşünün. Bu, başkalarıyla ödüllendirici, hoş bir iletişimin olduğu veya gelecekteki mutluluk planlarına ve hedeflerine olan inancın arttığı bir dönem olabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla birlikte değişik işler yapma düşüncesi içindesiniz. Sert mizaçlı biri değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Dikkatli olun.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeçler, çevrenizdeki insanlarla, eğitimle, seyahatle veya kardeşlik bağlarınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gün. Sosyal çevrenizin size vereceği destekle, hayatınızda olumlu dönüşümler yaşamanız mümkün. Bugün, sizi heyecanlandıran her şeye açık olun.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle direk ilgisi olmayan konularda, herhangi bir şekilde haksızca tavırlarla karşılaştığınız zaman, o kişiye karşı giderek artan gerilim içine giriyorsunuz. Fakat, bu tür anlarda kesinlikle başkalarına konuyu aksettirmeyin. Bugün, işinizle ilgili daha üst kademede kişilerle görüşme fırsatı çıkabilir. İşi anlatmaktan çok, izlenecek yöntemleri anlatmalısınız.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>