Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Bugününüze Yön Verecek Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konularında nazik davranmanın önemini göreceksin bugün. Sevdiğin kişi ile aranda daha anlayışlı bir durum oluşması için yapıcı davranman gerekebilir. Gereksiz alınganlıklarla başa çıkmak için dikkatli olmalısın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Etrafında olan bitene dikkat etmen gerekecek. Maddi konularda elini sürdüğün her şeye dikkat etmelisin. Harcamalar ve ödemeler ile alakalı adımlarını sağlam atman gerekecek bugün.

Daha sağlıklı beslenmek ve daha sağlıklı kararlar almak sana iyi gelebilir. Diyet konularında sadece kilo vermeyi hedeflememeli ve bedeninin ihtiyacı olan besinleri tüketmeye özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rekabet konuları daha fazla gündeme gelebilir. Çevrendeki insanlarla gereksiz yere kendini kıyaslayabilirsin. Bu negatif düşünceden uzaklaşmak için daha aktif olman gerekebilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları bugün kariyer vehayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Ancak gereksiz risklerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinizde arkadaşlarıyla problem yaşayan Yengeç burcuysanız, bu kişiler tekrar kapınızı çalabilir. Eski arkadaşlarınızın sizinle iletişime geçmek istemesi karşısında şaşkınlığınızı korumakta zorlanacaksınız. Hayatınızda belli bir konuma gelebilmek için çok çaba gösterdiniz. Göstermiş olduğunu çaba ve çalışkanlık çevreniz tarafından takdir edilmenize yol açıyor.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konulardaki yoğunluk sizi bunaltabilir. Bugün kendinize müsaade verin ve başka konularla, yerlerle ilgilenin. Tatil planları yapabilir, sevdiğiniz etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi özgüvenli hissederek etrafınıza ışık saçabilirsiniz. Kariyer konularında eski azminizi bugünlerde yakalayamamak sizi biraz tedirgin edebilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinden o kadar da hareketli olmak gelmeyebilir. Kendi köşene çekilip düşüncelerinle baş başa kalmayı tercih edebilirsin mesela. Kötü düşüncelerden uzak durduğun sürece bu durum senin için tahmin ettiğinden de faydalı olabilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyi büyük bir başarı ile halletmek için takım olabilirsiniz, sevgili Yengeç, ya da bir arkadaşınızla ya da özel bir projeyle kişisel zevk ve heyecanınız güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Bir hayali ileriye taşıyabilir veya mevcut ilgi alanlarınız konusunda hevesli hissedebilirsiniz. Çekicisiniz ama aynı zamanda risk alarak şansınızı da arttırıyorsun. Girişimci yönünüz ön plana çıktığı için yeni girişimler için güzel bir zaman. Bir arkadaşınızdan veyaarkadaşınızdan iyi haberler gelebilir ya da fikirleri harekete geçiren ve zahmetli bir sorunu çözmenize yardımcı olan güçlü bir sohbetiniz olabilir. Hayatınızda zaten olan belki de sizi bir arkadaştan daha fazlası olarak görebilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu, moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınızyerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için, her konuya uygun çözümler getirmelisiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, evrene gönderdiğin enerjiler sana dönsün. Şifa, saygı, sevgi, dua, hakkaniyet ve fedakarlık gibi olumlu enerjileri yay, beddua, dedikodu, nefret ve yokluk bilincinden çık.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişim içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Onlara yardım etmek için, gerekli araştırmaları yapmalısınız. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>