Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Evde Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda aşırı gururlu ve kibirli davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle sözel olarak anlaşmazlıklar yaşanma ihtimali var. İlişkinize vermiş olduğunuz önemi daha dengeli belli etmelisiniz.

Mesleki olarak daha bilinçli olmaya çalışın. Sizi meşgul edecek çok fazla konu var ve bu da sorumluluklarınızı aksatabileceğiniz anlamına geliyor. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize yeni hedefler belirleme şansınız var. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik işlerinizle, yaşam veortamlarınızla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Kontrolsüz gücün sizi mutlu etmediğini gördüğünüz olayların ardından bugün yetilerinizi ve fiziksel enerjinizi doğru alanlara taşımayı hedefleyin. Sağlam kafa ve sağlam vücudun sizi hem düşüncede hem de sağlıkta rahatlığa götüreceğini unutmayın.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak dengeli bir gün geçireceksiniz. İletişim yetenekleriniz yüksek olacak ve çevrenizle daha kolay etkileşimde bulunabileceksiniz. İş hayatında da başarılı olacak ve projelerinizi hızla ilerletebileceksiniz. Ancak, aşırı duygusal tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda var. Kendinize zaman ayırarak dinginliğinizi koruyun. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın ve egzersiz yapmak için zaman ayırın. Sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenizin de mümkün olduğu bir gün olacak. Sevgi dolu paylaşımlar yapmak size iyi gelecektir.

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde keyifli bir atmosfer yaratmak isteyebilirsin. Sevdiklerini evine davet ederek, onlara lezzetli ikramlarda bulunacaksın. Evli bir Yengeç burcuysan, eş ailesindeki bazı kişiler, keyfini kaçıracak cümleler kurabilirler. Kaybolan bir eşyanı bulman, keyfini yerine getirecek. Akşam saatlerinde diş ağrısıyla karşı karşıya kalabilirsin.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verdiğiniz sözleri unutabilir ya da tam olarak yerine getiremeyebilirsiniz. Bunun getireceği suçluluk ve panik size daha çok hata yaptırabilir. Doğruluktan ve sakinlikten yana olmayı tercih edin.

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çok fazla sorumluluk alabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Yazışma konuşmalarda aksilikler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırs yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Mücadele içinde olabilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi yatırımlarınızı erteleyin. Artık kötü günler geride kaldı. Tadını çıkarabilirsiniz. Bugün öfke kontrolü yapmalısın.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir biçimde haftaya başlamak, bu haftanın daha rahat bir tonda ilerlemesini sağlayabilir. Ve senin de tam da şu anda buna ihtiyacın olabilir. Sakin ve huzurlu bir gün geçirmeye... Bu konuda etrafındaki negatiflikten uzak durmak sana düşecek.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, sosyal çevrenizi genişletmek için mükemmel bir gün. Şimdi, insanların kesinlikle fark edeceği kadar hoşsohbetsiniz. Hayatınızda olan yeniliklerle birlikte bugün sizde büyük bir heyecan uyandıracak. Yakın bir arkadaş, hatta bir kardeş bile harika bir suç ortağı olabilir; o yüzden bir maceraya atılırken onları da dahil etmeyi unutmayın! Emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmayı hak ediyorsunuz. Yine de dikkat edin ve her zamankinden daha fazla savurganlık yapma dürtüsüne hazırlıksız yakalanmayın. Hayatınızda sizi çok daha uzun süre mutlu edecek şeyler bulmak mümkün.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız, sizi mutlu etse de isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatında olaylar hızlı şekilde ilerliyor. Gecikmeler sona erdi, her şey bir anda oluyor merak etme. Öncelikle kendine, sonra da başkalarına güvenmeyi öğren. Güvenin bittiği yerde mutluluk olmaz çünkü. Hayatının her alanında başkalarına güven telkin etmelisin. Hayatın küçük lükslerinin de tadını çıkar bugün.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat konuları ön planda olabilir. Partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi diliyorum.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde daha verici davranışlar içine girmelisiniz. Kabuğunuzdan çıkıp yeni insanlarla tanışmanın vakti geldi. Onu hala unutamadınız ama başka biriyle tanışmanın vakti geldi. Herkes aynı olacak diye bir kural yok. Sizi gerçekten mutlu edecek kişi belki de çok yakınınızda. İş yerindeki negatif tavırlarınız, arkadaşlarınızla aranızın bozulmasına neden olabilir. Biraz daha pozitif davranmaya özen gösterin. Dinlenmek için eğlenceli konular bulun. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız.

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 12" R
Ay
Koç
27° 04' 05" R
Merkür
Başak
18° 36' 12" R
Venüs
Terazi
26° 25' 54" R
Mars
Yengeç
08° 57' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 12"
Satürn
Balık
15° 07' 13"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 17"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 12"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>