Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Adımlarınızı Sağlam Atıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hatalı adımlar atabilir ve ilişkinize zarar verebilecek yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Olumsuzlukların geride kalmasını sağladığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Üstesinden gelebileceğiniz sorunları önemsemediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Memnuniyet verici gelişmeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayabilecek her ne varsa onların üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Olumsuzlukların geride kalmasını sağladığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Daha dengeli olmaya çalışın.

Finansal olarak kendinizi zorlamaktan kaçınmalısınız. Elinize geçen maddi güçten doğru anlamda yarar sağlayamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Para kazanılır ve yerine koyulur. Ancak sizi bugün mutsuz eden bir şeyin telafisi her zaman olmayabilir. Dolayısıyla asıl mücadelenizi aşamayacağınız sıkıntı ve mutsuzluklar getiren konuları ortadan kaldırmaya karşı vermelisiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan oldukça hassas olabilirsiniz. Başkalarının duygularını ve ihtiyaçlarını anlamak ve destek olmak için iyi bir güne sahipsiniz. İç dünyanızla ilgili kendinizi ifade etmek için zaman ayırın ve duygusal dengeye odaklanın. Aile ve yakın ilişkiler önem kazanabilir ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda bazı zorluklarla karşılaşsanız bile, sağduyunuzu kullanarak bu durumlarla baş edebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ve iyi hissettiren aktivitelerle meşgul olmayı unutmayın.

31 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal dengenizi korumak istiyorsunuz. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız yılın son gününe derin anlamlar katabilir, partnerinizle romantik bir akşam geçirmek isteyebilirsiniz. Aileniz bu durumu pek sıcak karışlamayabilir. Maddi bir planlama yapmaya karar verebilirsiniz. Yeni yıla sağlam başlangıçlar yapmak istiyorsunuz.

31 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanılır ve yerine koyulur. Ancak sizi bugün mutsuz eden bir şeyin telafisi her zaman olmayabilir. Dolayısıyla asıl mücadelenizi aşamayacağınız sıkıntı ve mutsuzluklar getiren konuları ortadan kaldırmaya karşı vermelisiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve yakın çevrenizde daha fazla fikir alışverişi söz konusu. Düşüncelerinizde detaylara girebilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Potansiyelinizi başarılı bir şekilde sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz. Yeni bir şeyler elde etmek yerine elinizde olanı korumayı tercih edebilirsiniz.

31 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda sıkıntıdan uzak olmak adına biraz daha fazlaca içgüdülerine ve tecrübene güvenmelisin. Sevdiklerinle geçireceğin keyifli zamanlar içerisinde de bunu yansıtman gerekebilir. İç sesin hayır diyorsa para harcamaya da kapalı olabilirsin.

31 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sağlığınız, alışkanlıklarınız veya rutinlerinizle ilgili konuları iyileştirmeye kararlı olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi veya sağlığınızı iyileştirecek bir görevi gerçekleştirmenin veya bir sorunu çözmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek veya günlük işlerinize karşı daha iyi, daha güçlü bir tutum, artık daha fazla memnuniyetin anahtarı olabilir. Yaptığınız işe olağanüstü derecede yaratıcı ve ilham verici dokunuşlar katabilirsiniz ya da sezgisel olarak size özellikle iyi hizmet eden yeni bir yola çekilebilirsiniz. Kurduğunuz bağlantılarda, en küçüklerinde bile ekstra özel anlam buluyorsunuz.

31 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkleriniz için para harcamak istiyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durumun keyfini çıkarın. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Kazançlı yatırımlara ilginiz artıyor.

31 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

31 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat konuları ön planda olabilir. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi diliyorum.

31 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki... Saplantılar içinde olduğunuz zaman, kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün olaylar karşısında çabuk sinirlenebileceğiniz bir gün.

31 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 03" R
Ay
Koç
27° 47' 46" R
Merkür
Başak
18° 41' 37" R
Venüs
Terazi
26° 29' 27" R
Mars
Yengeç
08° 59' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 23"
Satürn
Balık
15° 07' 00"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 12"
Plüton
Oğlak
29° 45' 12"
Chiron
Koç
22° 17' 29"
Lilith
Terazi
09° 10' 31"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>