Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Saygı Görmek İstiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha temkinli olmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye ihtiyacınız var.

Beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da çözüm üretme şansınız var. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Finansal konularda daha temkinli davranmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi keşfetme fırsatıyla parlamalı, potansiyelinizi kullanmalısınız. Nostaljik ve romantik anılardan yola çıkarak yeni rotanızı belirleyebilirsiniz. Duygusal ve sosyal ilişkilerde ilerleme kaydedeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal yönden hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onlara destek olmak size iyi gelebilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmek önemli olacak. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmak ve beslenmenize özen göstermek faydalı olacaktır. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, burcunda hareket ediyor. Evinde birtakım düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Kullanmadığın fazla eşyalarını ihtiyaç sahiplerine vereceksin. Ailen tarafından aldığın kararların sorgulanması seni rahatsız ediyor. Ailenle bu konuyu konuşarak senin hayatına saygı göstermelerini isteyeceksin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların beklentileri değişebilir. Bu da ilişkilerin gidişatını etkileyecektir. Kavgayla, sorunla bu etkiyi yaşamak yerine birbirine karşı saygılı olmaya çalışan insanlar fark yaratır. Duygusal değil mantıklı düşünmek, sorumluluklarınızı öncelemenizi ve fark yaratmanızı kolaylaştırabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarında yenilikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha net görmeye başlıyorsunuz. İlerleme sağlamak için yeni planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde organizasyonlara katılabilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında kendinizi son derece sevgi dolu hissedebilir, bu sevgiyi hem partneriniz hem sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir işte başarı elde etmenin yollarından birisi istikrarlı olmaktır. Ulaşmak istediğin hedeflere istikrarlı yaklaşmak seni daha mutlu edebilir bugün. Hayatın ile alakalı güzel planlar yapabilirsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sözleriniz her zamankinden daha fazla etki yaratıyor ve karar vermek daha kolay bir hale geliyor. Ayrıca şimdi sosyal hayatınızda daha fazla hoşgörü ve sıcaklık oluşabilir. Fikirlerinizi, yaratımlarınızı ve kişiliğinizi daha kolay yansıtabilirsiniz. Dünya hakkında bilgi edinme ihtiyacının arttığını hissediyorsunuz ve bu süreçte inanç sisteminiz ve kişisel felsefeniz hakkında çok şey keşfediyorsunuz. Bu, kendi kişisel vizyonunuzu destekleyen projeler, insanlar ve çabalarla kendinizi aynı frekansa getirmenin daha kolay olacağı ve ileride birçok fayda sağlayacağı bir zamandır.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hassasiyetinizin ve duygusallığınızın üst seviyede olduğu günler... Ailenizle alakalı ihmal ettiğiniz konulara odaklanmanız için uygun enerjiler var. Aranızın bozuk olduğu kişiler varsa duygusal bağlarınızı yeniden güçlendirecek adımlar atabilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün gündelik işler, sağlık ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>