Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, sergileyecek olduğunuz tavır birlikteliğinizle ilgili konularda belirleyici bir rol üstlenecek. Zihinsel açıdan zenginlik gösteriyorsunuz ki bu da birlikte olduğunuz kişiyle daha olgun paylaşımlar gerçekleştirebileceğiniz anlamına geliyor. Birlikteliğiniz yoksa, gün içerisinde artış gösterecek popülaritenizden fayda sağlayabilirsiniz.

Mesleki açıdan yapılacak görüşmelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sorunları giderme noktasında kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Objektif bakış açınız sayesinde daha farklı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Her türlü sorunun üstesinden gelmenizi sağlayacak enerjiye sahipsiniz ve bundan da fayda sağlamaya çalışın.

Finansal konularda kendi ayaklarınızın üzerinde durmak asıl hedefiniz olabilir ve atılacak adımları da bu doğrultuda atmak isteyeceksiniz. Kendi durumuzu düzeltebileceğinize olan inancınız üst seviyelere ulaşmakta. Ayrıca, kararsızlık yaşayabileceğiniz noktalarda da biraz daha sakin kalmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik akışınızla ilgilenebilir, daha esnek ve nitelikli hale getirmek isteyebilirsiniz. Sizi fiziksel olarak da canlandıracak seçeneklerinizin olması, işlere ve sorumluluklara olan bakış açınızı da değiştirecektir. Heyecanlı ve ani hareketlerinizin bazı kazaya da sakarlıklara sebebiyet vermemesi için dikkatli ve sakin davranmaya çalışmanızda fayda var.

21 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal açıdan yoğun hisler yaşayabilirsiniz. Kendinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanmanız gereken bir gün olabilir. İletişimde dikkatli olmalı ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmelisiniz. Karşınızdakilere anlayışlı ve sabırlı yaklaşmanız önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumaya çalışın. Ayrıca çözülmesi gereken konuları sakin bir şekilde ele alabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden yakın bir akrabanla ilgili şaşırtıcı bir bilgi öğrenebilirsin. Öğreneceklerin karşısında çok şaşırıyorsun. İş hayatında kriz anlarını en iyi şekilde yönetiyor olman yöneticilerinin gözünden kaçmıyor. Bu özverili tavrını ay sonunda primle ödüllendirmek isteyebilirler. Annene bir çiçek alarak ona küçük bir sürpriz yapıyorsun.

21 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize bağlı bir düzen değişikliğine gidebilirsiniz. Taşınmak, farklı bir yaşam tarzı deneyimlemek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Olduğunuz yerde saymanıza neden olacak fikirlerde ısrarcı olmamalı, bunlardan etkilenmemek için fikirlerinizi ve yaşadıklarınızı size gerçekten güven veren kişilerle paylaşmalısınız.

21 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

21 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin işine koşmaktan kendinizle ilgilenecek yeterli zamanı bulamamanız enerjinizin gün ortasında tükenmesine sebep verebilir.

21 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi isteklerine öncelik verebilirsin. Eğer öğrenmek istediğin bir konu varsa bunu araştırmaya vakit ayırabilirsin. Çevrendeki insanların planlarına uymak ve onların hızında gitmek yerine kendi istediğin şekilde hareket etmek sana daha iyi gelecek.

21 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bir inanç veya hedef konusunda kendinizi kandırıyor olabileceğinizi düşünmelisiniz. Algılarınız ve fikirleriniz üzerinde büyük bir oynama olabilir ve henüz yüzleşmek istemediğiniz bir konu hakkında gizli kutuları açma eğiliminde olabilirsiniz. Şimdilik sonuç çıkarmaktan kaçınmak en iyisi olsa da önemli ayrıntıları gözden kaçırmamak için ekstra çaba göstermelisiniz. Bir hedefe ulaşmayı arzulamak kötü bir şey değildir ancak anın tadını çıkarmanızı engelliyorsa daha pratik bir şeye odaklanmanız gerekebilir. Eğer rutininiz konusunda kendinizi huzursuz hissediyorsanız ama aynı zamanda işleri düzene sokma ihtiyacı da hissediyorsanız her iki ihtiyacı da küçük yollarla karşılamayı düşünün.

21 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

21 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

21 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün gündelik işler, sağlık ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili iletişim sorunları olabilir. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

21 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>