Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatın Hareketleniyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başaracaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece de problem yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla bağlantılar kurabilirsiniz, kararlarınızda değişiklik olabilir ve güçlü ilişkiler geliştirebilirsiniz. Başlangıçlar için hazır olun, işbirlikleri ve finansal konular için yeni adımlar atılabilir. Değişimlerle dolu bir döneme giriyorsunuz, kararlılıkla ilerleyin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygularınızı anlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. İletişimde hassas olmaya çalışın ve karşı tarafın duygularını da göz önünde bulundurun. Ailevi konularda kendinizi korumaya alabilirsiniz. İş hayatınızda ise sabırlı olmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan kaçının. Aşk hayatında ise eski konuların tekrar gündeme gelmesi mümkün, geçmişle yüzleşmek sizi ileriye taşıyabilir. Bu duygusal dengenizi korumanız gereken bir gün olabilir. Umarım günlük burç yorumunuz size yardımcı olur!

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki evinizde Dolunay gerçekleşiyor. Sabit fikirli olmak yerine çok yönlü düşünebilmeyi öğrenmek istiyorsun. İşlerinin yoğunlaştığı bir dönemde bu düşünce tarzı işlerini kolaylaştırabilir. Alım satım konuları gündemine gelebilir. Farklı alanlarda yatırım yapmak isteyebilirsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüğü gördüğünüz, saygıda kusur etmediğiniz kişilerin sizi olumsuz etkilediğini görebilirsiniz. Yaşadıklarınıza olumlu katkı sunmayacak ya da sunmayan kişilerin sizin üzerinizde söz sahibi olmasından rahatsız olabilirsiniz. Birey olduğunuzu ve kendi kararlarınız olduğunu göstermek için dik duruşunuza ve gerçek hedeflerinize her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdekiler ve hareket size daha fazla şey öğrenme imkanı getiriyor. Kısa yolculuklar da dikkat çekebilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi geliştirmek için uygun bir gün ayrıca kişisel bakımınız gibi konularda aksiyon almak için de uygun bir gün.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha fazla para kazanmak önceliğin olabilir bugün. Yenifırsatları araştırmak ve eline geçen paranın miktarını artırmak için çabalar gösterebilirsin. Bu girişi sağlama isteği, daha fazla para harcama isteğinden doğabilir bugün.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde gizli kalmış gerçek duyguların keşfedilmesi söz konusu olabilir. Birisi veya ilişki ihtiyaçları hakkındaki duygularınızı uyandırabilirsiniz. Gün, hayatınızın daha fazla dengeye ihtiyaç duyan alanlarını aydınlatırken, bu bir mola verme zamanı olabilir. Öncelikle onu nereye harcadığınızı belirleyerek enerjinizi geri kazanmanın yollarını arayın! Önemli bir ilişkiye dair içgörüler değişikliklere yol açabilir. Eğer bir parçanız tutunduğunuz şeyin artık size pek hizmet etmediğini biliyorsa çok güçlü bir şekilde direnmeyin. Bugün aynı zamanda olumlu iletişimi ve spontanlığı teşvik ediyor.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi en üst düzeyde kullanmalısınız. Kişiliğinizin size kazandırdığı vasıfları, başkalarını etkileme konusunda rahatça kullanabiliyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara fazla tepkilisiniz. Sağlığınız işlerinizi aksatabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partnerinizle veya ortaklıkla ilgili belirsizlikler sonlanabilir. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>