Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiniz çok iyi ve kafanız iyi çalışıyor. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün yaratıcı ve farklı çözümler bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İş yaşamında bazı başarılar kazanabilir ve maddi olarak kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi konularda bazı gelişmeler yaşama şansınız olacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konularda harcayacaksınız. Gün içinde yeni kararlar alabilir daha önce ilgilenmediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:46 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak  sondördün etkisi altında yeni haftaya uyanıyoruz. Bu görünüm, öncelikle meslek hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili mevzularda etkilidir. Koç burcunda ilerlemekte olan Güneş,  sizi mesleki ve özel yaşamınızla ilgili meseleler üzerinde gerginliğe sürüklemekte. Duygularla düşüncelerin birbiriyle kavgalı olduğu bugün, bulunduğunuz durumun farkında olarak aklı başında davranmaya çalışmanız gayet yararlı olur. Öncü burçlarda oluşan sondördün, kişiyi mücadeleye davet eder.  Ancak neye ve kime karşı? Ben söyleyeyim. Hayata karşı, kendinize karşı. Sanki her problemi veya her adımı bir güne sıkıştırmak istersiniz. Ancak her şeyin bir vakti  vardır.  Bu adımları atmak bazen zaman alır. Onun için durup şöyle aklı başında düşünmek gerekir. Neler eksik, neleri tamamlamak gerekiyor, neler yolunuza taş koyuyor. Bunları gözden geçirmekte yarar vardır. Kesinlikle geçmişte yaşanmış zorlukların etkisi altında kalmayınız. Her karanlığın bir aydınlığı olduğunu unutmayınız.

24 Mart 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklıklar ve ilişkiler konusunda, duygusal davranmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, karşı cinsin ilgisi üzerinizde. Eski aşkınızla ilgili pürüzleri bir türlü kafanızdan atamıyorsunuz. Üstelik, onunda hala sizin üzerinizde etkisini arkadaşlarınızda biliyor.

24 Mart 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzlaşmaya varılması gereken konular ya da anlaşmalar için uygun bir haftasonu değil. Zira, karşı tarafı daha çok düşünmeniz hatalı kararlar almanıza neden olabilir. Yaratıcılığınız yüksek ve özgün bakış açınız ilgi çekici bugünlerde.

24 Mart 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik konusu bugün gündeminizin ana maddesini oluşturabilir. Geleceğinizi ve ilişkinizin durumunu iyice sorgulayabilirsiniz. İlişkinizi sizi rahat ve mutlu edecek şekilde düzenlemeye çalışacaksınız. Ancak bütün dikkatinizi ve enerjinizi buraya harcamasanız iyi olur. Gözünüz biraz da etrafınızda olsun. Rakipleriniz bugün pek duygusal olmayabilir.

24 Mart 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PRATİK zekanız sayesinde sorunları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Aşkta şansınız açık.

24 Mart 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yönünüz öne çıkmaya başlayabilir ve sizi sosyal ortam veya faaliyetlere yöneltebilir. Çevrenizdeki uyum ve sıcaklık sayesinde son derece dinginleşebilir ve içinizdeki gerilimi söküp atabilirsiniz. Soğuk almamaya dikkat edin.

24 Mart 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 49' 22" R
Ay
Boğa
14° 02' 36" R
Merkür
Başak
20° 43' 53" R
Venüs
Terazi
27° 49' 42" R
Mars
Yengeç
09° 36' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 20"
Satürn
Balık
15° 02' 10"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 48"
Lilith
Terazi
09° 17' 48"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>