Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir. Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor. Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor. Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz.

Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal hayatınız canlanabilir ve güzel duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz. Girişimlerinizi öğleden sonraki saatlerde yapmalısınız.

25 Mart 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Oğlak burcu geçişi devam ediyor ve Salı  gününe bu enerjiyle uyanıyoruz. İlişkimizle ilgili konular üzerinde duracağız.  Eğer kökleri sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Sorunları olan bir ilişki yaşıyorsanız, bu etki altında biraz karamsarlık hissedilebilir. Saat 14:35-26 Mart saat 00:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, yeni bir girişim, sözleşme veya kontratla alakalı konularda ve her şeyden önemlisi ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki haklısınız ve hakikaten karşılaştığınız durum dayanılmayacak kadar sıkıntılı. Ne yaparsanız yapın partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Yapılması gereken elinizden geldiğince her iki tarafın da sakin ve olgun yaklaşımlarda bulunması, olayı körüklemek yerine söndürmeye çalışmasıdır. Ayrıca yorumun başında belirttiğim sözleşme veya herhangi bir yenilik anlamındaki girişimlerden de uzak durulması lazımdır. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur daim olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

25 Mart 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama konusunda oldukça zorlanacaksınız.

25 Mart 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut gezegen etkileri son dönemlerde yaptığınız çalışmaları veya çıkmaya niyetlendiğiniz yolu destekliyor. Girişimde bulunmanız durumunda gerisi kendiliğinden gelecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Üzerinde durduğunuz ve sizin için önem arz eden konularda yeni fikirler üretebilmek için gösterdiğiniz gayretlerin sonuçsuz kalmayacağı bir gün. Dolayısıyla, detaylandırarak ve ihtiyaçlarınıza uygun yapacağınız değişikliklerhayatınızda veya özel yaşamınızda sizin için daha cazip koşulları oluşturabilir.

25 Mart 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz dikkat zira fikirlerinize çok sert karşılıklar alabilirsiniz. Düşünmeden konuşmamanız gereken bir gündesiniz. Tamamlamak istediğiniz projelerinize kesinlikle hız vermeli ve imzalanması gereken anlaşmaları tamamlamaya çalışmalısınız. Ayrıca mahkemeden beklediğiniz bir haber varsa bugün gelebilir. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

25 Mart 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEĞİŞİK düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Ay bilinçaltınızı etkiliyor. Geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz.

25 Mart 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hiç ihtiyacınız olmayan ürün ya da hizmetlere büyük masraflar yapma riskine sahipsiniz. İhtiyaçlarınızın ve zorunlu harcama kalemlerinizin neler olduğunu doğru değerlendirin ve parayı ne şekilde harcadığınıza önem verin.

25 Mart 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>