Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İş Hayatınız Renkleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın kişi ile bol bol konuşabileceğin bir gün olacak. Bu fırsat aranızda güzel bir etkinin oluşmasını sağlayabilir. Birbirinize vakit ayırmanız ve sizin için önem taşıyan konuları konuşmanız güzel bir aşka açılmanızı sağlayabilir.

Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü oldukça arttırıyor. İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam denilebilir. Tek probleminiz ise, işi sizin daha çok ciddiye almanız.

Bugün maddi konular hakkında şikayetçi olabilirsin. Veya parasını ödediğin bir şeyden memnun kalmayabilir ve bununla ilgili sıkıntılarını dile getirebilirsin. Hakkını korumak önemli olsa da kibar olmak da bir o kadar önem kazanacak.

Stresin vücuduna etkisi biraz artabilir bugün. Ağrılara ve kasılmalara dikkat etmen gerekecek. Bol bol su tüketmek ve sakin bir ortamda bulunmak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile üyelerinin her biri farklı bir telden çalabilir. Ortak olarak bir şeyler yapmak isterken birden birbirinizden uzaklaşabilirsiniz. Fikir birliğine varmak için uzlaşmacı davranmak en başta sana düşecek.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün  içsel dünyanızla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kararsızlık hissi ve şüpheler yaşanabilir. Kendinizi dinlemeye ve içsel dengenizi sağlamaya çalışmalısınız.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirler üretmek ve sıra dışı şeyler oluşturmak kendinizi bulmanızı sağlıyor. İş hayatınızla ilgili alacağınız teklif sizi heyecanlandıracak. Bu teklif kariyer hayatınızın gidişatına yön verebilir. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysanız, gireceğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla spontane gelişen küçük kaçamaklar yapabilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik gücünüzü korumak adına bazı birikim ve yatırım planlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bu konuda mevcut çalışmalarınızın olmasından hareket ettiğinizde izlemeniz ve bırakmanız gereken yolu daha net bir şekilde görebilirsiniz. İş ortaklarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi esnek kılan ve keyif getiren bağlantılar içindesiniz. Artık yurt dışı konuların getirdiği uğraşlar ve kişilerle bir arada olmanız söz konusu. Size ilham veren olaylar karşısında daha sağlam bir bakış açısı kazanacaksınız. Önemli bir süreçten geçtiğiniz bu dönem din ve inançlarda sorgulamalar içinde olabilirsiniz. Sizi etkileyen yolculuklar söz konusu.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bilhassa kariyer bağlamında önünüzü açabilecek kişilerden olumlu yanıtlar aldığınızı görmek kuruntularınızı absorbe edebilir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında seni şaşırtacak yeniliklerle karşılaşman mümkün olacak bugün. İş ya da aşk konularında kendini daha şanslı görmeye başlayabilirsin hatta. Bazı arkadaşlıklar konusunda da önemli kararlar vermek senin için öncelikli olabilir bugün.

3 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri kendinize ve bağımsızlığınıza güven veriyor. Liderliği üstlenmek için teşvik ediliyorsunuz. Bu süreçte etrafınıza bir duvar örmemeye dikkat edin ancak sorumluluk ve kontrolün sizde olduğu hissinden en iyi şekilde yararlanmanın yollarını deneyin. Kendinizi bir şekilde yeniden keşfetme arzusu güçlü olabilir ve bunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Bu misyonla bile, bugünün enerjileri sizi sosyal durumlar için güzel bir şekilde sarıyor. Kişiliğiniz parlıyor ve diğerleri özellikle etrafınızda olmaktan keyif alabilir. Yararlı bilgiler veya tavsiyeler paylaşarak birine yol gösteriyor veya doğru yöne yönlendiriyor olabilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkıyor. Seyahatlerde veya eğitimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 56' 51" R
Ay
İkizler
00° 36' 36" R
Merkür
Başak
22° 52' 06" R
Venüs
Terazi
29° 13' 48" R
Mars
Yengeç
10° 14' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 09"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 58"
Lilith
Terazi
09° 25' 27"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:26

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>