Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Konular Gün Yüzüne Çıkıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Sakinliğinizi korumayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Mesleki amaçlarınıza uygun hareket etmeli ve tercihlerinizi de ona göre yapmalısınız. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamanda değilsiniz. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizin fiziksel koşullarından memnun değilseniz nasıl bir değişim yapacağınızı düşünebilirsiniz. Maddi imkanlarınızın elverdiği ölçüde bazı yenilikler yapmak burada geçirdiğiniz zamanın kalitesini de arttıracaktır. Kendinize olan saygınızı sadece içsel olarak değil düşüncelerinizle, aile ilişkilerinizle ve yaşam alanlarınızla da ortaya koyabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların sözleri ve davranışları üzerinde derin bir etki yaratabilir. Kendinizi korumaya çalışmak yerine, duygusal tepkilerinizi ifade etmeye odaklanmak daha sağlıklı olabilir. Ayrıca, bugün ev ve aile konularında da dikkatli olmanız gerekebilir. İletişimde açık olmalı ve isteklerinizi net bir şekilde ifade etmelisiniz. İyi bir dinleyici olmak da önemli olacaktır. Sevdiklerinizle paylaşım yapmak ve birlikte vakit geçirmek size enerji verebilir. Unutmayın, sizin duygusal refahınız ve huzurunuz önemlidir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, sosyal medya üzerinden tanışacağın kişi seni bir hayli heyecanlandırabilir. Bu kişiyle uzun sohbetler edebilir, birçok ortak noktanız olduğunu keşfedebilirsin. İlişkisi yeni bitenlerdensen, eski partnerin seninle barışmak isteyebilir ancak geçmişte yapılanları kolay kolay unutmuyorsun.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif alın ve becerilerinizi ortaya koyun. Bugüne kadar bunun aksini yaparak elinize hiçbir şeyin geçmediği gerçeği, sizi harekete geçirmeye yetebilir. Kararlarınızı duygularınızın etkisinden çıkarak almaya başlıyorsunuz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde birtakım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi iyi hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı olabilir ancak maddi konularda istediklerinizi tam olarak edinemeyebilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı ve yeni şeyler denemekten çekinmemelisin bugün. Yeni konulara odaklanmak sende daha farklı bakış açıları oluşturabilir. Sıkıcı bir tekdüzelikten uzak durmak senin için önemli olabilir. İnsanlardan daha fazla ilham alabilirsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün uyum sağlamak, fikirleri paylaşmak ve farklılıkları ortadan kaldırmak için iyi bir enerji taşıyor. Şimdi işinize veya projelerinize özellikle bağlı hissedebilirsiniz ve motivasyon seviyeleriniz arttıkça kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Hedefleriniz ne kadar gerçekleştirilebilir görünüyorsa onlara ulaşmak için çaba harcamaya o kadar istekli olursunuz. Bugün, fikirlerinizin desteklendiğini hissettiğiniz için, özellikle zihinsel olarak sizi memnun eden genel bir işbirliği var. Gün, ihtiyacınız olan bilgiye ulaşmanız, bağlantı kurmanız veya onu aramanız için size ilham verir.Kişisel ilgi alanlarınıza veya çalışmalarınıza daha fazla dikkat ve önem vermeniz de mümkün.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tercihleriniz konusunda daha dengeli olmaya çalışmalısınız. İstenmeyen sorunların önüne geçmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Genel olarak iyi durumdasınız. Enerjinizi doğru kullanmanın yollarını aramalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Daha net olmanız gereken bir gün.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>