Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Başarınız Tesadüf Değil Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk bir ilişki hayatınızda daha sade ve anlaşılır bir dil kullanmaya özen gösterin. Birlikte olduğunuz kişiyle iletişim açısından sorun yaşadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Aranızda bir sorun varsa bunu oturup konuşmaya çalışmalı ve kısa zaman içerisinde neticelendirmelisiniz.

Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeniz zor görünüyor. Bu nedenle üstünüz olan kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşanabilir. Kısa zaman içerisinde işinize odaklanmalı ve yapmanız gerekenleri yapmalısınız.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yapılması gereken ödemeleri doğru planlamalı ve elinize geçen maddi gücü doğru yönetmelisiniz. Amacınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşbirliklerinizle ilgili pürüzlerin, yerine oturmayan konuların artık çözülmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Sizi asıl amacınızdan saptıran, farklı yönlere gitmenize neden olan durumların ortaya çıkışıyla ilgilenmelisiniz. Özellikle arkadaşlıklarda nasıl sınırlar çizdiğinizi ya da çizemediğinizi düşündüğünüzde, size bugün itici gelen her şeyi aslında kendinize çektiğinizi fark edebilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün,ve kariyerle ilgili meseleler önemlidir. Kariyer hedeflerinizi yeniden değerlendirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için zaman ayırabilirsiniz. Ekip içinde liderlik yapma veya projeleri yönetme fırsatları da olabilir. İş yerindeki hedeflerinize daha yakın adımlar atmak için harika bir gün olabilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınız boyunca parlak bir geleceğin hayalini kurdunuz. Yaşam standartlarınızı en iyi seviyeye getirmek için çalıştınız. Geçmişinize baktığınızda bugün ki başarılarınızın hiçbiri tesadüf olmadığını anlıyorsunuz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, partnerinizle aranıza 3.kişiler dahil olabilir. Bu kişilere fırsat vermek istemeyeceksiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı duyarlılığınız, size danışan kişilerle olan paylaşımlarınız arka planda sizi de bazı konularda rahatlatabilir. Gelir getirici faaliyetlere zaman ayırabilir, bu konuyu hakkıyla tamamlamak için çalışmalarınızı yürütebilirsiniz. Ailenizden birilerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilir, maddi ve manevi destek sunmanız gerekebilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde dernek işlerinizde veyayerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinliğinizi korusanız da içsel planda çok rahat olmayabilirsiniz. İçinize sıcak ve pozitif düşünceleri almaya özen göstermeniz ruhsal sağlığınıza iyi gelecektir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanların arkalarından konuşmak için iyi bir gün değil. Özellikle dedikodu yapmamaya özen göstermen gerekecek. Çevrendeki insanların boş konuşmalarına katılmak direkt olarak sende patlayabilir, kim için ne dediğine ekstra özen göstermelisin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygusal bir denge içinde olabilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygusal ihtiyaçlarınıza önem vermek için zaman ayırabilirsiniz. Kendi sınırlarınızı belirlemek ve gerektiğinde dinlenmek için önemli bir gün olabilir. Aile ve evle ilgili konular da öne çıkabilir. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve onlarla bağlantı kurmak için iyi bir fırsat olabilir. Aynı zamanda, kendi duygusal güvenliğinizi korumak için sınırlarınızı ifade etmek önemlidir. Bugün, içsel gücünüzü keşfetmek ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak için zaman ayırabilir, kendinize şefkatle yaklaşarak sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın yoğun olduğunu çevrenize hissettirmek istemiyor ve duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarınızın olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, gerekli donanıma fazlasıyla sahipsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ancak seyahat, eğitim konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayal gücünüzün oldukça güçlü olacağı bugün, içgüdüleriniz sizi yönlendirebilir. Tartışmaları geride bırakmanın en doğru yolu sevdiğinize kulak vermek. Yaratıcılığınız sayesinde, istediğiniz hedeflere ilerleyebilir, hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapacağınız girişimlerin sonuçları olumlu olacak. Yoğun ve hareketli dönem azalmakla birlikte hala devam ediyor. Biraz daha sabır! Bütçenizi aşan yatırımlar ve teklifler karşısında tereddüt yaşayabilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

4 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>